2777
2789

تازه رفتم تو هفته ده ،سینه دردم خیلی خیلی کم شده حالت تهوع ندارم دیگه ویار ندارم  ،سوزش معدم از بین رفته هر نوع علایمی داشتم دیگه ندارم ،کسی اینطوری شده🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش عزیزم بعضیاهیچ علایمی ندارن اصلاچراماخانوماانقدبایدتوزندگیمون استرس بکشیم استرس باردارشدنمون بعدباردارمیشیم استرس بارداری تاآخرعمرمون باهامون هس من ۹ماهه اقدامم ۶روزدیگه موعدمه یعنی قلبم داره می یادتودهنم ازاسترس 🥺😔

استرس نداشته باش عزیزم بعضیاهیچ علایمی ندارن اصلاچراماخانوماانقدبایدتوزندگیمون استرس بکشیم استرس بار ...

علایم داشتم همشون از بین داره میره نگرانم که دوباره سقط نکنم 😑

ایشالا که خبر خوب بشنوی یه بارداری موفق داشته باشی سالم بیاد بغلت🤲

سلام ببخشید شما و همسرتون چیکار کردین چیا مصرف کردین که باردار شدین؟؟بعد جندمین اقدام بود؟؟

سلام،چون یه سقط داشتم آزمایش های مربوط به سقط و قبل بارداری رو انجام دادم مشکلی نبود دکتر گفت عادیه برای خیلی ها حتی وقتی سالم هستن پیش میاد ،ولی این سری خیلی ویتامین مصرف کردیم ،C,A,D,E,زینک ،اسید فولیک ،الکارنتین ،مولتی ویتامین رد جنسینگ

حدودا دوماه قبلش مصرف کردیم 

اقدام ماه اول تو دوره تخمک گذاری بود

سلام،چون یه سقط داشتم آزمایش های مربوط به سقط و قبل بارداری رو انجام دادم مشکلی نبود دکتر گفت عادیه ...

عزیزم ان شالله خدا برات نگهش داره همون ماه اول گرفت؟؟

من خودم مولتی ویتامین میخورم با دی و فولیک اسید شوهرمم ای و دی و فولیک اسید بنظرت مکمل قوی تری لازمه شوهرم مصرف کنه؟؟

دکترم رفتم گفت بدنت امادس مشکلی نیست روز دهم دورم فولیکولم ۱۹ بود

ولی خب خیلی استرس دارم خیلی با این شرایط انتظاار داشتم فورا بگیره اما کلا نا امید شدم

عزیزم ان شالله خدا برات نگهش داره همون ماه اول گرفت؟؟من خودم مولتی ویتامین میخورم با دی و فولیک اسید ...

ممنون ، بله اقدام ماه اول گرفت ،من بدنم اینطوریه که بار اول میگیره ولی سلامت جنین مهمه که اونم حالا حالا ها زمان میبره تا اطمینان داشته باشم،به شوهرت زینک ،الکارنتین هم بده تاثیر خوبی روی اسپرم داره ،قند حذف کن ،غذاهای سالم مفید کمترین چربی رو داشته باشه  تا اقدام بعدی بخورین ،،کشک ،خرما زیاد مصرف کنید جزو تنقلات هر روزتون باشه ایشالا که اقدام بعدی حتما میگیره

ممنون ، بله اقدام ماه اول گرفت ،من بدنم اینطوریه که بار اول میگیره ولی سلامت جنین مهمه که اونم حالا ...

ممنونم التماس دعا قرصی نیست این چند ویتامینو همه باهم داشتهدباشه؟نمیخوره همینام بزور بهش میدم میگه روزی دهتا به خوردم میدی