2777
2789

اینومیدونم که باید بگم خدا بهت سلامتی بده و اینا فقط من براش پول وبدونه ابمیوه اورده خاله شوهرمه

حالا چی باید بگم وقتی پولودادم چی بگم

حالامیخاد بگه براچی اوردی چی بگم

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

چیزی نمیخاد بگی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهرم گفت پول بیار یدونه هم ابمیوه خریدم دیگ چی بگم حالا

معمولا میوه،آبمیوه،ڪمپرت مےبرن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بگو میخاستم براتون ابمیوه بخرم گفتمالان زیاد اوردن براتون ..پول رو بزار تو پاکت بگو قابل شما رو نداره 

گفت برای چی اوردی؟ بگو ناقابل 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

مادر شوهرت عجی وزه ای هست.دفعه اوله شنیدم برا مریض پول ببرن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مگه پول میدن من تا اونجا که میدونم آبمیوه یا کمپوت یا از این چیزها میدن حالا اگه طرف بدونیم وضعش خوب نیس وقتی بیمارستانه تو خرج بیمارستان  یه کمکی میکنیم کسی متوجه نشه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
اولین باره میشنوم عیادت کسی پول ببرن...مگه سیسمونیه...ما که همچین رسمی نداری... بگو امیدوارم خدا بهت ...

شاید کم دست هستن😕

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عزیزم چه خوب میکنین پول میبرین، ماهم بیمار اگر وضعیت مالیش مناسب نباشه پول می‌بریم ما میذاریم آروم کنار تشکش. چون بیمار خودش خرج داره فقط آبمیوه که نیست. خیلی هم ثواب میکنین. ما هم میگیم ببخشید ناقابله و معمولا سر مریض رو اگر مسری نباشه میبوسیم و میگیم ان شاء الله سلامت باشین اگر گفت این چیه. بگین ناقابله یا تحفه ی درویشه.