2777
2789
عنوان

شوهرم خیانتشو اعتراف کرد

5995 بازدید | 81 پست

حدود هفت هشت ماهی میشد بهش شک کرده بودم هرسری یا پیام یا تماس یا بیرون رفتن مشکوک ازش میدیدم انکار میکرد اما من پیج دختره رو پیدا کردم و دوباره کلی استوری هاشون رو میدیدم اما شوهرم دوباره انکار که اینا من نیستم یا واسه قبله وهزار دلیل...

تا اینکه کلیپ رقصشون تو تولد دختره رو دیدم با شوهرم میرقصید از اون روز تا بیست روز باشوهرم قهر کردم تو خونه خودم (غذا نمیدادم.لباسشو نمیشستم.کاراشو نمی‌کردم و..)تا اینکه اومد گفت پشیمونم و فلان دیگه تکرار نمیشه...

(اینم بگم من سه تا دختر دارم دوتاش دوقلو هستن بخاطر مدرسه بچم نتونستم خونه رو ول کنم)

بخشیدم تا اینکه دیدم بازم ادامه میده اما شوهرم همچنان انکار 

تا اینکه دیشب.....

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔

تا اینکه دیشب پیج شوهرمو دیدم که پروفایلش رو با دختره ست کرده و اسم اونو گذاشته😭😭😭😭(من خودم اینستا ندارم شوهرم خانوادشو هم همه رو بلاک کرده من از پیج فیک دنبالشون کردم)

دنیا رو سرم خراب شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی سکوت کنی و تصمیم جدی نگیری همینه

اگه نمیخوای جدا بشی خودتو سبک نکن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بهش زنگ زدم با داد و گریه گفت چیشده گفتم برای چی پروفایل تو با اون اشغال ست کردی گفت حالا مگه چی شده گفتم میخوای روانیم کنی گفت نه چیزی نشده که..

تا اومد خونه...

به احتمال خیلی بالا دختره نمیدونه شوهرت زن داره 

در رابطه با جدایی و ترک منزل هم حرفی نداره پای سه تا بچه وسط 

ولی خودم جای تو گذاشتم اگه تو این شرايط بودم شوهرمو بیرون میکردم با بچه هام زندگی میکردم جایی نمیرفتم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

دختره میدونه شوهرت متاهله؟ چرا نمیری مهریه بزاری اجرا؟ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

همسرت همچنان ادامه میده کسی که یکبار کرد بازم میکنه جلوی اون دختر رو گرفتی بعدی ها رو میخوای چکار کنی؟؟؟ فقط طلاق بزار مدرسه بچه هات تموم بشه تابستون جداشو حتی اگه دیگه خیانت نکنه تا آخر عمر بهش شک داری یعنی زندگی برات میشه جهنم همش باید فکر کنی الان کجاست و چکار میکنه و ....بعد میفهمی شدی ی زن افسرده و بیمار 

وقتی اومد کلی گزیه کردم داد و بیداد کردم تو پیدم بهش اما اون هیچی نمیگفت...

میگفت هرچی بگی حق با تو هست گفتم تکلیف منو روشن کن من نمیخوام وسط این کثافت باشم خسته شدم ...

بعد گفت بیا تنها خرف بزنیم(مادرش داداشاش بودن)

عجب عوضیه و بد ذاتیه اینو بش خیانتم کنی کمشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️