2777
2789
عنوان

بیاین لطفا🍁🥲

40 بازدید | 6 پست

دوستان چیکار کنم میترسم امسال برا فرهنگیان قبول نشم تروخدا برام دعا کنید ایشالا امسال بیاد همونی بشه که میخوام الهی ایشاالله هممون به ارزوهامون برسیم🍁😁👩🏻‍🏫♥️

خب اگ سال اولته و فقط هدفت فرهنگیانه مجدد کنکور بده سال دیگم...ولی ایشالا ک همین امسال میاری

اره سال اولمه و فقط هدفم فرهنگیانه ایشالله همین امسال بیارم سال اینده انگیزه ای نمیمونه خدایی♥️😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سال اولمه و فقط هدفم فرهنگیانه ایشالله همین امسال بیارم سال اینده انگیزه ای نمیمونه خدایی♥️😁

به امیدخدا

نه اگر هدفت واقعا برات مهم و با ارزش باشه بازم تلاش میکنی من خودم سال اول شل گرفتم ولی سالی که پشت کنکور بودم بکوب خوندم و الان طراحی لباس تهران قبول شدم🥲😍

مرور و تست زنی رو جدی بگیر🗿🤝

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
به امیدخدانه اگر هدفت واقعا برات مهم و با ارزش باشه بازم تلاش میکنی من خودم سال اول شل گرفتم ولی سال ...

اها مبارکهههن

والا من اصلا تست کار نمیکنم هزینه خریدشو ندارم

اها مبارکهههنوالا من اصلا تست کار نمیکنم هزینه خریدشو ندارم

ممنون‌

خب عزیزم باید تست کار کنی حتما که بتونی تو کنکور درصد خوبی بگیری... کتاب دست دوم بخر

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪