2777
2789

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا دیگه کار نمیکنه امتحان کردم

اگ بتونی اپلیکیشن خطشو نصب گوشیت کنی میتونی بفهمی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چجوری بچسبم وقتی یه چیزی افتاده مث خوره تو وجودم

ببین ساده بهت بگم 

اگر در حد خیانت جنسیه و یا زن دیگه داره و داره بتو ظلم واقعی میشه پی کار رو بگیر و طلاق بگیر و برو و مستقل و شاد زندگی کن

اما اگر در حد پیامه و تو رو هم ظاهراً دوست داره و تامین مالی میشی و خونه باباتم جایی برای رفتن نداری از الان دنبالشو نگیر خوره مغزتم بیخیال شو

سعی کن با محببببت خیلی زیاد همسرتون جذب کنی تااگر چیزیم هست بندازه کنار 

ببین ساده بهت بگم اگر در حد خیانت جنسیه و یا زن دیگه داره و داره بتو ظلم واقعی میشه پی کار رو بگیر و ...

خیانت کلا جنسیه عزیزم مرد چرا باید فقط پیام بده به کسی 

تامین مالی که چی بگم در حد توانش میده

از نطر محبتم منم کلی ذوق و شوق دارم ابراز علاقه میکنم اون تهش میگه زنده باشی بعد میگه تو کارایی که برات میکنم نمیبینی فقط میخوای به زبون بیارم

ببین ساده بهت بگم اگر در حد خیانت جنسیه و یا زن دیگه داره و داره بتو ظلم واقعی میشه پی کار رو بگیر و ...

محبت خیلی زیاد توهم میاره 

به این چیزا نیست به شعور خود طرف بستگی داره