2777
2789
عنوان

رژیم کالری شماری میاین لطفا

148 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من الان تقریبا ۲۰ روز کالری شماره میکنم حس میکنم لاغر شدم ولی هرچی بخام میخورم روزی ۱۲۰۰ تا کالری میخورم یهو میبینی ۲ ۳ تا کیک خوردم چیپس خوردم اینا 

ولی نمیزارم از ۱۲۰۰ بره بالا اگ خم بره تا ۱۳۰۰ اینا 

ب نظرتون اینجوری لاغری میشم 

قبلا خیلیی میخوردم ولی الان اگ مثلا چیپس بخورم دیک چیزی نمیخورم یا کیک بخورم چیزی نمیخورم ک کالریم از حد مجاز نگذره لاغر میشم ب نظرتون نمیتونم این چیزا رو نخورم اخه هروز هم نیس بعضی روزا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این چه رژیمیه

رژیم یعنی سالم خوری اینتوری لاغرنمیشی اولین نکته تورژیم حذف قندوشکره که توهمه اینا داشت بایدبجاش چیزای سالم بخوری توکالری شمارزیره مصرف چربی قندوطبع هرخوراکیونوشته

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چندکیلویی

۸۰ کیلو ولی زیاد شکم پهلو اینا ندارم با اینکه قدمم زیاد بلند نیست هیکم قشنگه خدایی فقط میخام اون ی زره شکمی هم ک دارم بره ولی دل کندن از این چیزا سخته 

عزیزم وزنتو تو فرمول بزن سرخود عدد نگیر

فک کنم باید ۱۵۰۰ یا ۱۷۰۰ اینا میخوردم ولی گفتم کمتر کنم 

قبلا زژیم‌می‌گرفتم ۵۰۰ ۶۰۰ تا میخوردم زدم تو نینی سایت گفتن زیر ۱۲۰۰ خب نی منم همون ۱۲۰۰ میخورم ولی همه چی😭😂

۸۰ کیلو ولی زیاد شکم پهلو اینا ندارم با اینکه قدمم زیاد بلند نیست هیکم قشنگه خدایی فقط میخام اون ی ز ...

براشکم هرروز درازونشست برو پیاده روی. برقص شکمتو بده تو راه برو .قند وشیرینی جات نخور ۲ماه .زیره قبل ناهاروشام بخور.بعدازغذاهات ابغوره بخور.ماست وشیویدوکدو سبز رنده کن بخور غذاهم کم بخور فقط ماکارانی نخور وقند

عزیزم این چه رژیمیهرژیم یعنی سالم خوری اینتوری لاغرنمیشی اولین نکته تورژیم حذف قندوشکره که توهمه این ...

مانکن استفاده میکنم همیشه نمیخورم این خوراکی رو مثلا بعضی وقتا مهمون میاد میریم بیرون اینچزا رو میخورم ولی سعی میکنم از ۱۲۰۰ اینا بالاتر نره ینی باز چاق میشم

اره عزیزم فرقی نمیکنه بیشتر از ۱۲۰۰ نشه لاغر میشی من گاهی کیک نوتلا پر کاکائو میخوردم میشد نزدیک ۸۰۰ کالری دیگه چیزی نمیخوردم فرداش یه کیلو لاغر کردم 

بدن نمیتونه تشخیص بده که اینی که داری میخوری آب کرفسه یا شیک شکلاتی فقط کالری محاسبه میشه البته ارزش غذایی رو جدا باید درنظر بگیری 

مثلا شاید ده تا دونه چیپس با یه تخم مرغ کامل برابری کنه ولی تخم مرغ هم سیرت میکنه هم ارزش غذایی بالاتری داره همین من ۱۹ کیلو لاغر کردم با همین کالری شماری

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

مانکن استفاده میکنم همیشه نمیخورم این خوراکی رو مثلا بعضی وقتا مهمون میاد میریم بیرون اینچزا رو میخو ...

اصلابحث1200بالاترنیست بحث سالم خوریه سعی کن3ماه لب نزنی به اینجورچیزاتابدنت پاکسازی بشه بجاش چیزای سالم بخپر

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!