2777
2789
عنوان

رژیم کالری شماری میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست
مانکن استفاده میکنم همیشه نمیخورم این خوراکی رو مثلا بعضی وقتا مهمون میاد میریم بیرون اینچزا رو میخو ...

ن عزیزم وقتی کالری مصرفیتو مدیریت میکنی، کم میکنی نترس، فقط بحث بچه ها اینه سالم خوری کن تا هم خسته نشی ، هم مواد مغذی برسه ب بدنت، هم برخی غذاهای سالم خودش روند سوخت و ساز بدن رو بالا میبره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم فرقی نمیکنه بیشتر از ۱۲۰۰ نشه لاغر میشی من گاهی کیک نوتلا پر کاکائو میخوردم میشد نزدیک ۸۰۰ ...

عزمزمه تو چند وقت انقد کم کردین 

من یجوری ام ک مثلا یدونه کیک میخورم نمیگم رژیم دارمونخورم ک دوباره دلم میخاد میرم یکی دیگه یجوری از این شیرینی جات دل میکندم خب مشد😭

عزمزمه تو چند وقت انقد کم کردین من یجوری ام ک مثلا یدونه کیک میخورم نمیگم رژیم دارمونخورم ک دوباره د ...

نه دیگه باید مدیریت کنی غذاتو یه دونه کیک بردار به خودت بگو که همینه فکر کن دیگه نیست جنبه بدنتو ببر بالا

سرکه سیب اشتهاتو به شیرینی زیر صفر میکنه چند قاشق تو یه لیوان آب بریز بخور عالیه چربی کمرتو نابود میکنه من شکمم بزرگ بود الان چسبیده به کمرم بخاطر سرکه سیب (البته اگه ناراحتی معده نداری) 

حدودا ۵ ماه کم کردم الان استپ کردم نمیخوام بیشتر لاغر شم

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

سرکه سیب چندقاشق ؟؟کی خورده بشه؟؟

بستگی داره چقدر بتونی بخوری من خیلی بهش عادت کردم اواخر نصف لیوان اب نصف لیوان سرکه میخوردم 

از 3 قاشق توی یه لیوان اب شروع کن اصلا طعمشو حس نمیکنی بعد از ناهار و شام 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

بستگی داره چقدر بتونی بخوری من خیلی بهش عادت کردم اواخر نصف لیوان اب نصف لیوان سرکه میخوردم از 3 قاش ...

من ۵۰کیلوم فقط شکم دارم بخاطر زایمانم زیره میخورم دازونشست وپیاده روی ۶۴بودم الان ۵۰اما یکم. شکم دارم سرکه بخورم عیب نداره شیرمیدم