2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11606 بازدید | 319 پست
قربونت برم، ان شاالله همیشه دلت در آرامش باشه 💚چشمت روشن به جمال آقاخییییلی مرسی که انقدر مهربونی🥺 ...

خدا نکنه عزیزم🌹

ان شاالله هر حاجتی دارین تو همین ایام فاطمیه روا بشه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خواهش میکنم گلم.هر موقع برم حرم آقا امام رضا ع از مکانی که برات سوره یس خوندم عکس میفرستم سعی میکنم برم روبروی ضریح آقا امام رضا ع💚

عزیزم تجربه من خیلی طولانیه.با کاربری قبلیم دوبار تعریف کردم و دوبارشم پر بازدید شدو ترکیدامروز تازه ...

اگه تجربه آن رو گفتی منم لطفاً تگ کن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی جذاب و زیبا بود 😍😍😍خیلی جالب بوده اون موجود کوچیک که اومده از برآورده شدن حاجت براتون گ ...

من نصفه گفتم ماجرارو .بیشتر از این نتونستم توضیح بدم. هیچوقت یادم نمیره. 😍😍🌺🌺

خدا نکنه عزیزم🌹 ان شاالله هر حاجتی دارین تو همین ایام فاطمیه روا بشه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏خواهش میکنم گلم.ه ...

ممنونم عزیزم

ااااااای جانم👌👌🥹🥹🥹🥹😭😭😭😭😭😭♥️♥️♥️

خییییلی ممنونم مهربون ، لطفا به اقا بگو دعوتم کنه😭😭😭😭 با دوستم بیام

ممنونم عزیزمااااااای جانم👌👌🥹🥹🥹🥹😭😭😭😭😭😭♥️♥️♥️خییییلی ممنونم مهربون ، لطفا به اقا بگو دعوتم ...

خواهش میکنم گلم

چشم حتما به آقا امام رضا ع بعد سوره یس میگم

حاجتت روا عزیزم💚

چشششششم قربونت برمممممحتاحیم به دعاان شالله هر چی از خدا میخوای بهت بده بحق مادر پهلو شکسته

خدا نکنه عزیزم

مرسی از دعای قشنگت الهی شما هم به هر چی میخوای برسی خانوم فاطمه زهرا گره گشای زندگیت باشه.

قصد نماز استغاثه حضرت فاطمه رو دارم بعد نماز اسمت میارم عزیز الهی حاجت روا بشی

خدا نکنه عزیزممرسی از دعای قشنگت الهی شما هم به هر چی میخوای برسی خانوم فاطمه زهرا گره گشای زندگیت ب ...

واااااااایی چقددددددد مهربونی تو

ممنونممممم ازت

لطفا به نیت زینب و فاطمه دعا کن بعد نماز🥲

واااااااایی چقددددددد مهربونی توممنونممممم ازتلطفا به نیت زینب و فاطمه دعا کن بعد نماز🥲

فدات عزیزم

چشمم چه اسمای زیبایی تو این شب با اسم فاطمه و زینب اشک آدم درمیاد😭😭😭😭😭😭😭

خدا نکنه عزیزممرسی از دعای قشنگت الهی شما هم به هر چی میخوای برسی خانوم فاطمه زهرا گره گشای زندگیت ب ...

سلام عزیزم لطفا سر نمازاتون منو هم دعا کنید محتاج دعاتونم تو زندگیم مشکلای زیادی داشتم و دارم و سختی زیاد کشیدم و کسی رو ندارم 🌼

دعا کنید  حق و ارث من و مادرمو بهمون بدن کامل 

ابرومو بناحق ریختن و پشتم حرف دراوردن و دلمو شکستن دعا کنید ابروم برگرده 

خیلی نیاز مالی دارم برای شاغل شدنم و اون شغلی که میخامو بدست بیارم دعا کنید

مریضم برای سالم شدنم دعا کنید 

برای ازدواجم و خدا یه پسر خوب سر راهم قرار بده دعا کنید 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

فرقی نداره جن بوده با صدای آرامبخش حرف زده،چون گفتی ذکر رو قطع میکردند ،حتما ضد سحر انجام بدی،حدیث ک ...

سلام عزیزم میشه بگید چجوری ضد سحر انجام بدم 

من دشمنای خونی زیادی دارم و کاملا مطمعنم برام دعا گرفتن 

تو رو به عشقی که به مولامون داری بهم بگو چیکار کنم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

ممنون عزیزم گفتنش از نگفتن خیلی بهتر هست ،چند نفر رو میشناسم الان تجربه مرگ دارند ولی تعریف نمی‌کنند ...

به نظرت چرا اون بخش ای سی یو صدای شیطانی میداد؟؟ یعنی ادمهاش ناهکار بودن؟؟