2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11606 بازدید | 319 پست
واااااااایی چقددددددد مهربونی توممنونممممم ازتلطفا به نیت زینب و فاطمه دعا کن بعد نماز🥲

سلام عزیزم خوبی گفته بودم به نیت حاجت دلت حرم امام رضا ع یس میخونم وقت اذان مغرب رواق نجمه خاتون برات خوندم الهی حاجت روا بشید

سلام عزیزم لطفا سر نمازاتون منو هم دعا کنید محتاج دعاتونم تو زندگیم مشکلای زیادی داشتم و دارم و سختی ...

سلام عزیزم چشم محتاجیم به دعا

حتما دعات میکنم الهی گره از مشکلاتت باز بشه حاجت روا بشی خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم

اگه دوست داشتی اسمت بگو بیشتر یادم میمونه اگر نه اسم کاربری دعات میکنم💚

توام برای من دعا کن منم حاجت دارم خدا حاجتمو بده🥺🥺🥺🥺🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چشم محتاجیم به دعاحتما دعات میکنم الهی گره از مشکلاتت باز بشه حاجت روا بشی خوشبخت و عاقبت ...

عزیزم میترسم شناسایی شم همون با اسم کاربری دعام کن 🌼 

به مردم بدهکاریم و دکترباید برم پول نیاز دارم 

دعا کن یه مشتری خوب پیدا شه تا پول مورد نظرمون زودتر به دستمون برسه تو این سه روز

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

سلام عزیزم چشم محتاجیم به دعاحتما دعات میکنم الهی گره از مشکلاتت باز بشه حاجت روا بشی خوشبخت و عاقبت ...

امیدوارم زودتر حاجت روا بشی 🌱

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

سلام عزیز

شرکت کردین تو برنامه ی زندگی پس از رندگی؟؟؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨