2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11606 بازدید | 319 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من سالها پیش داخل یه امام زاده توی شمال وقتی نزدیک ضریحش شدم شروع به خوندن حدیث کسا کردم و به محض اینکه حدیث شروع کردم از بالای ضریح صدای جمعی از مردها میمود که با من همزمان حدیث کسا رو میخونند و جالب اینجا بود من وقتی خوندنمو قطع میکردم اون صداهاهم قطع میشد حالا برام سوال که اون صداها صدای فرشته های خدا یا موکلین حدیث کسا بوده؟

ولی منکه دیدم چی ..؟

خدا خیلی دوست داشته که هم با تجربه مرگ موقت اونطرف رو بهت نشون داده و هم اینکه بهت فرصت داده به دنیا برگردی تا اگر خطایی داشتی جبران کنی ،اگر همونجا به دنیا برنمیگشتی فکر نمیکنی با اون خطاهایی که داشتی باید میرفتی تو جهنم برزخی و تا روز قیامت اونجا تو سختی بودی،شما به خاطر بازگشتت باید همیشه نماز شکر بخونی،خیلی ها رفتند و دیگه هیچوقت برنگشتند و الان زیر خاک هستند

تعبیرش رو براتون از فامیلمون که توی حرم تعبیر خواب می‌کنه میپرسم و تا چند ساعت دیگه بهتون میگم 😊

سلام گلم میشه ازتون خواهش کنم خواب منم تعبیر کنن

چند وقتیه یکی از عزیرانم رو ازدست دادم  اگر میت   در خواب با چشم قرمز ببینم درحالی که  تو خوابم زندس  چه تعبیری داره و دور چشماش حالت اینکه یه لایه از اب جمع شده بود داشت اما وقتی ازش پرسیدم حالت خوبه جواب دادن حالم خوبه  و اینکه ایشون ۳سال بود که مریض بودن و ماه های اخر اصلا نمیتونس راه بره فلج شده بود  تو خوابم من ب حالت اینکه یکم پشتش خمیده بود میدیدم  

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

عزیزم من سالها پیش داخل یه امام زاده توی شمال وقتی نزدیک ضریحش شدم شروع به خوندن حدیث کسا کردم و به ...

احتمال خیلی زیاد جن زده شدی ،چون ملائکه به گفتن اذکار ادامه میدن و قطع نمیکنند،اونها جن بودند ،حتما دستور ضد سحر انجام بده تا جن بهت آزار نرسونه

احتمال خیلی زیاد جن زده شدی ،چون ملائکه به گفتن اذکار ادامه میدن و قطع نمیکنند،اونها جن بودند ،حتما ...

عزیزم من چون خودم  اولش ترسیده بودم قطع که ميکردم اونا هم قطع میکردن دوباره که میخوندم اونا هم با من ادامشو  میخوندن فقط صداشون خیلی ارامشبخش بود؟ چون جن ترس و دلهره میاره

سلام گلم میشه ازتون خواهش کنم خواب منم تعبیر کننچند وقتیه یکی از عزیرانم رو ازدست دادم اگر میت در ...

سلام عزیزم نسبتی که باهاش دارید رو هم بگید تا ارسال کنم خواب رو برای معبر

سلام عزیزم نسبتی که باهاش دارید رو هم بگید تا ارسال کنم خواب رو برای معبر

پدر بزرگم بودن  پدر پدرم

ممنونم گلم 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

عزیزم من چون خودم اولش ترسیده بودم قطع که ميکردم اونا هم قطع میکردن دوباره که میخوندم اونا هم با من ...

فرقی نداره جن بوده با صدای آرامبخش حرف زده،چون گفتی ذکر رو قطع میکردند ،حتما ضد سحر انجام بدی،حدیث کسا هم اصلا موکل نداره جایی نگی اینو آبروت میره اون سوره های قرآن هست موکل داره 

هر وقت یادم میاد همچین دلم خنک میشه 😂😂😂لباسش پاره شد کیف کردم 😂😂

ببخشید که میپرسم..کتک زدن یه فرد و توهین ب اون شخص گناه محسوب نمیشه؟ شما حتی آبروی اون شخص بردین با اینکار..

حتی امامان ما با دشمنان خودشون هم با مهربانی صحبت کردن و توهین نکردن.‌بعد شما چجوری یه نفرو کتک زدین فقط بخاطر این که مخالف نظر شما بود؟

عزیزم من حرفا و صحبتای شمارو قبول دارم و خیییلی زیاد به امامان و اون دنیا اعتقاد دارم ولی دلیلی نمیبینم کسیو کتک بزنم و خوشحالم باشم از کتک زدنش