2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11606 بازدید | 319 پست
الله اکبر این متن رو ببینیددقیقا معجزه زمانی رخ میره که به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه یه ج ...

فدات شم این متنوخوندم قبلاوانجامش میدم ولی اون خواب منوناامیدکردمنظورش اینه خیلی گناهکارم 😔😔

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ختمی بمن معرفی میکنید که گره گشایی ازدواج با کسی که دوسش دارم باشهچندساله مادر پدرش ناراض ...

ان شالله حاجت روا شی قشنگم

سوره یاسین هدیه به حضرت زینب و قسم به جان پدر مادرشون

چله سوره طاها 

چله زیارت عاشورا هدیه به شهید صفری

صلوات یا هر چی دیگه هدیه به شهیدان هادی , سامانلو و علی ماهانی

خیلی خوبن

و مهمتر از همه هنوز ایام فاطمیه س ، ایام شهادت مادرمون حضرت زهراس ، از مادر کمک بخوا ، باهاش حرف بزن ، خودش گفته هر کی ازم کمک بخواد به عشق حضرت علی به عشقش میرسونم ، مادرمون خیلی مهربونه ، من معجزه ها دیدم ازشون

ان شالله شمام با اونی که دوس داری ازدواج کنی و خوشبخت بشی

برا حاجت قلبی منم میشه دعا کنی؟؟🥹🥺

سلام عزیزم

انگار شما دلتون پاکه

توروخداااا واسه زندگیم دعا کنین

خیلی محتاج دعا هستم هم من هم خواهرکوچیکم

خواهش میکنم دعا کنین همسرامون سربراه بشن و سرعقل بیان.🥲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام عزیزمانگار شما دلتون پاکهتوروخداااا واسه زندگیم دعا کنینخیلی محتاج دعا هستم هم من هم خواهرکوچیک ...

حتما دعاگوی شما هستم خواهرم  خوشبخت و عاقبت بخیر بشی انشالله و نگاه و محبت همسرت همیشه بهت مداوم بمونه و بچه های سالم وصالح خدا بهت هدیه کنه💕💓💞💓💞💞💕 

حتما دعاگوی شما هستم خواهرم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی انشالله و نگاه و محبت همسرت همیشه بهت مداوم بمو ...

فدات شم.

۲۰ روزه کتکم زده از خونه بیرونم کرده.بچه هامو نمیذاره ببینم.منم با اینکه سعی میکنم فحش ندم یا غیبت نکنم،چون به ناحق کتکم زد.زیاد فحش دادم.توهین کردم.غیبتشم کردم.چقدر گناه کردم😢توروخدا دعام کنین.محتاجم به دعا

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
فدات شم.۲۰ روزه کتکم زده از خونه بیرونم کرده.بچه هامو نمیذاره ببینم.منم با اینکه سعی میکنم فحش ندم ی ...

خدا لعنتش کنه و روز قیامت تو محشر خار و ذلیلش کنه،چقدر آشغال خیلی ناراحت شدم انشالله جواب میده اینو مطمئن باش در آینده خواهی دید 

ان شالله حاجت روا شی قشنگمسوره یاسین هدیه به حضرت زینب و قسم به جان پدر مادرشونچله سوره طاها چله زیا ...

ان شالله عزیزم لطف کردی ختمها را معرفی کردی🥺🥺🥺

چشم برای حاجت رواییت آیه الکرسی خوندم عزیزم💚

حرم آقا امام رضا برم برای نیت دلت سوره یس میخونم گلم

ان شالله عزیزم لطف کردی ختمها را معرفی کردی🥺🥺🥺چشم برای حاجت رواییت آیه الکرسی خوندم عزیزم💚حرم آق ...

قربونت برم، ان شاالله همیشه دلت در آرامش باشه 💚

چشمت روشن به جمال آقا

خییییلی مرسی که انقدر مهربونی🥺🤗

یا امام رضاااا🤲🤲😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔