2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11606 بازدید | 319 پست
خدا بزرگه انشالله مشکلاتت حل میشه،منم زمانی همش به این چیزا فکر میکردم از وقتی این اتفاق افتاد فهمید ...

استاره من4ساله اکنون تک امام هاروصدا میزنم ازشون میخوام بچمو شفا بدن کم آوردم...

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله

از طرف تمام مومنین و المومنات و مسلمین و المسلمات و تمام کسانی که دعا در حقشون مقبول هست

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آیه سی و پنج سوره نور رو روزی نود و چهار مرتبه حتما بخون و ترک نکن این ذکر رو

عزیزم اگه امکانش هست میخوام تعبیر این خواب رو بدونم

زنعموی من یک سالی هست که فوت شدن،

زمانی که در قید حیات بودن باعموم، براثر مال و اموال با پدر من به مشکل خوردن یعنی یجورایی زمین که مال پدر من بود بزور گرفتن و ادعاکردن که از این زمین ماهم سهم داریم،

اینارو گفتم که بدونین ماجرا از چه قراره 

حالا مادر من کلا خواب اموات رو زیاد میبینن،خواب این زن عموم که گفتن فوت شدن، رو تا حالا چند بار دیدن 

و مادرم همیشه میگه تا توی خواب میبینمش از من فرار میکنه،و من میخوام باهاش صحبت کنم از حال و اوضاعش خبردار بشم اصلا جواب نمیده و زودی میره

در حالی ک زنعموم وقتی زنده بود خیلی آدم سر و زبون داری بود یعنی کنارش که مینشستی از همه جا واست تعریف می‌کرد و حرف می‌میزد کلا اهل سکوت نبود،  ولی مامانم میگه تو خواب اصلا دوس نداره حرف بزنه دلیلش چیه یا این فرار کردن هاش تو خواب برای چیه؟

و این هم اضافه کنم که پارسال قبل فوتش،مامانم دوهفته قبل خواب زنعموم رو دید ک تو خواب ب شدت گریه میکرد و میگفت حلالم کنین منظورش این بود پدرمن حلالش کنه، واینم بگم ک پدرم حلالش نکرده و همیشه میگه حساب من باهاشون میمونه برای اون دنیا 

یه چیزی هم تعریف کنم ک مربوط ب همین تاپیکه

بهار امسال مادربزرگ من به شدت مریض شد و خیلی حالش بد بود 

میگفت تو مریضی  تو خواب جناب عزارائیل دیدم میگفت یه قد بلند داشت یه عبا سیاهم تنش بود و صورتش معلوم نبود و پوشیده بود، مادربزرگم میگفت تا دیدمش سریع شناختم 

وگفتم اومدی منو با خودت ببری؟ میگفت در کمال ادب و احترام جواب اگر اجازه بدی ،مامان بزرگم گفته بهش آخه زود نیس؟؟

میگفت تا اینو گفتم یهو از خواب پاشدم دیکه بدنم یخ کرده و خیس عرقم....

ولی در کل مامانبزرگم آدمیه که بارها تو خواب از اون دنیا خیلی چیزا دیده

از اون روز به بعد که آقا امام زمان باعث شد به دنیا برگردم هر روز برای سلامتیشون صدقه میدم و دو رکعت ...

ای جاااااان دلم👌👌👌👌😍😍😍😍😍😍😍😭😭😭😭😭😭

چشم عزیزم ، ان شالله

من میرم از ایشون حلالیت میگیرم و سری بعد هم جایی صحبتی بشه اگر محل کار هم باشه اون کار رو نیمه ول می ...

سلام عزیزم ختمی بمن معرفی میکنید که گره گشایی ازدواج با کسی که دوسش دارم باشه

چندساله مادر پدرش ناراضی نزاشتن ازدواج کنیم😭😭😭😭

ممنون عزیزم گفتنش از نگفتن خیلی بهتر هست ،چند نفر رو میشناسم الان تجربه مرگ دارند ولی تعریف نمی‌کنند ...

منم یه اتفاقی برام افتاد که واسه خودم جالب بوذ

ولی نمیدونم اسمشو چی بزارم واقعا

حضرت خضر نبی بودن احتمالا

عزیزم خوبی درخواست دادم قبول میکنی یه سوال داشتم شمادلت پاکه کمکم کنی بعدلغوم کن تاپیکی نداشتی که سوالموبپرسم خیلی فکرم مشغوله یه خواب دیدم درموردحاجتم یه چیزی بهم گفتن می خواستم ازشمامشورت بگیرم معنیش چیه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

‏گفتم تو کی هستی؟ اسمشو گفت یادم نیست ولی گفت همیشه با امام زمانه و گفت شاهده که امام زمان برای من و ...

برای من دعا کن😭😭😭😭😭😭😭😭

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

تعریف کن لطفا تا بعد براش با هم اسم میذاریم تو خواب بود یا بیداری عزیزم

من باردار بودم و خبر نداشتم 

تو مغازه ی جاریم بودم با دوستم

ایستاده بودم داشتم صحبت میکردم یهو احساس کردم نفسم بالا نمیاد 

خیس عرق شدم 

نمیتونستم حرف بزنم

فقط تونستم رو صندلی بشینم

بعدش هیچی از اطرافم نفهمیدم 

ولی احساس کردم رو هوا معلقم

دورم مثل مه غلیظی بود که هیچ جارو نمیدیدم 

خیلی سبک بودم و حس خوبی داشتم

میگفتم وای اینجا چقدر خوبه همه چی عالیه دوست ندارم ازاینجا برم واقعا حس خیییلی خوبی بود 

یهو صدای یه آقایی اومدکه گفت بایدبری دیگه نمیشه بمونی منتظرتن

ولی من همش اصرار داشتم بمونم

اصلا به هیچی فکر نمیکردم خیلی همه چی خوب بود

یهو اون مه کمرنگ شد و شنیدم صدام میزنن انگارپرت شدم روزمین چشماموبازکردم دوستمودیدم که صدام میزنه

فکر کردم خوابیدم گفت چت شد گفتم هیچی نفهمیدم

حالم خوب نبود اورژانس اومدرفتیم بیمارستان سی تی اسکن و نوارمغزانجام دادن گفتن تشنج کردی آزمایش هم گرفتن که نشون داد باردارم

اخه نمیشه سریع پاک میکنم عزیزم من چندوقته متوسل شدم صاحب الزمان ومادرشون ورفتم جمکران حتی بعدتوخواب ...

الله اکبر این متن رو ببینید

دقیقا معجزه زمانی رخ میره که به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرم و در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه ان شاالله