2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11606 بازدید | 319 پست
میدونم شاید خیلیا جبهه بگیرن و یا بگن دروغه ولی خوابی که دیدم می‌خوام براتون بگم شاید یکی به خودش او ...

خواب اورتون قشنگ بود چقدر خوبه هر شب خواب اینجوری ببینیم 

اسی جان چه خوب که دفاعتون از حق باعث نجاتتون شده 

من یه وقتایی تو مجازی یا تو دوستو اشنا از این بحثهای مذهبی میشه خیلی دخالتی نمیکنم میگم من هر چی هم بگم اون طرف از عقایدش پایین نمیاد و فقط شاید درگیری لفظی بشه 

ولی تجربه شما برام یه نوع درس بود 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب اورتون قشنگ بود چقدر خوبه هر شب خواب اینجوری ببینیم

شما که بالا تر از خواب و تجربه کردی عزیزم🥲🥲

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اسی جان چه خوب که دفاعتون از حق باعث نجاتتون شده من یه وقتایی تو مجازی یا تو دوستو اشنا از این بحثها ...

اسمت رو نمی‌دونم عزیزم مطمئنم اگر اونجا از امام زمان دفاع نکرده بودم بهم اجازه بازگشت به دنیا و اصلاح اعمالم رو نمی‌دادند ،اگر ما خدا را دوست داریم آیا ممکنه دوستانش را دوست نداشته باشیم؟ من با اون چند نفر بعد اون شب قطع رابطه کردم ،کسی که توهین می‌کنه به اهل بیت ذره ای برات ارزش نداشته باشه ،چون نه خودش عاقبت بخیر میشه نه می‌ذاره تو در صراط مستقیم بمونی 

اسمت رو نمی‌دونم عزیزم مطمئنم اگر اونجا از امام زمان دفاع نکرده بودم بهم اجازه بازگشت به دنیا و اصلا ...

دقیقا همین طوره که میگید واقعا ما میعولیم نسبت به این چیزا 

ولی نمی‌دونم اونجا یه هو میگم شاید طرف ناراحت بشه

چنوقت انجام بدم شنیدم باعث امتحانای سخت میشه این ذکر...بعد با حضور قلب باید بگم یافقط سرزبونم باشه ه ...

هیچ امتحانی در کار نیست ،امتحان از این لحاظ از شما میگیرند که ببیند میری سمت گناه یا نه،اگر بری سمت گناه اثرات ذکر رو که کوچکترینش خوابهای معنوی و دیدن عجایب هست رو نمیبینی چه برسه به بقیه اش ،این تجربه من بود که مطمئن شدم 

دقیقا همین طوره که میگید واقعا ما میعولیم نسبت به این چیزا ولی نمی‌دونم اونجا یه هو میگم شاید طرف نا ...

من سه ماه قبل یک نفر جلوم به امام رضا توهین کرد خیلی ناراحت شدم ولی دو روز بعد خداروشکر باهاش درگیر شدم و کلی کتکش زدم و بعد دیگه اونجا سر کار نرفتم ،واقعا از خودم ناراحت بودم که یک بیشعور رو به سزای عملش نرسونده بودم ،هزار جور بدبختی داره طرف تو خونه زندگیش همه اش هم به خاطر توهین به خدا و اهل بیت سرش میاد آخر هم اندازه حییون نمی‌فهمه و آدم نمیشه که همش چوب خداست 

ممکنه به منم یه ختم بدید؟متاسفانه با دست خودمون دعایی که برامون گرفته بودن رو از خونمون درآوردیمکلاً ...

عزیزم شما روزی چهل و یک مرتبه سوره الضحی رو بخون قطعا مشکلت حل میشه،بینش تأخیر نیوفته ،با این ختم قطعا خواستگار خیلی خوبی برات میاد 💓💖💕

اسی جان چه خوب که دفاعتون از حق باعث نجاتتون شده من یه وقتایی تو مجازی یا تو دوستو اشنا از این بحثها ...

حتی اگر نتونستی دفاع کنی از اون جمع باید سریع بری ،من خودم همین کارو کردم ،خدا از نیت ما آگاه هست 

الله نور السماوات والارض 

ختم چی بود عزیزم ممنون میشم بگید

عزیزم ختم روزی سه هزار و سیصد مرتبه لا اله الا الله 

من سری چهارم هست برمیدارم ،سه بار دیگه رو پارسال برداشته بودم ،واقعا این ختم شگفتی آور هست با اون چیزهایی که توی خواب خواهی دید 

عزیزم ختم روزی سه هزار و سیصد مرتبه لا اله الا الله من سری چهارم هست برمیدارم ،سه بار دیگه رو پارسال ...

ممنونم عزیزم التماس دعا .

آفرین.

واقعا ؟ یعنی تو ی روز ۳۳۰۰ تا  بگم ... تا یک ماه ؟؟ حتی روزهای پریودی ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

دعاگوی شما هستم، امیدوارم مشکل به بهترین و آسونترین شکل ممکن حل بشه عزیزم 💕💓💖

ممنونم عزیزدلم خدا خیرت بده

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

جان منی تو در پناه حضرت حق باشی💕💖💓

همچنین

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤