2777
2789

دیگه شتریه که در خونه همه میخوابه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
آره اقایون اونجوری شیک تر میشن

آره فقط دختر بش نمیدن😂😂😂😂

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دوسالشه دوتا داره   ارثیه باباشو عموهاشم اینطورن

ای جاااانم

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

خیلی ها موی سفید دارن ولی نمیگن

دیگه داشتن موی سفید به سن و سال نیست!

اثر مواد شیمیایی و تغذیه و محیط و وراثت و ... هست

چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃نان  

من ۲۲ سالمه  کلی سفید دارم ارثیه سمت پدرم اینطورین من از ۱۵ سالگی موهامو رنگ میکردم‌،الان بدم‌میاد تا ریشش درمیاد سریع رنگ میکنم‌اگه سفید نبود هیپوقت رنگ‌نمیکردم چون رنگ موهامو دوست دارم خرماییه 

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش