2777
2789
جدی ؟؟؟ خخخخخ

خخخخ نه بابا اینو ب شوخی بهش میگیم وگرنه یه بارم براش خواستگاری نرفتیم😁😁زوده!

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲ سالمه  کلی سفید دارم ارثیه سمت پدرم اینطورین من از ۱۵ سالگی موهامو رنگ میکردم‌،الان بدم‌م ...

کاش میدیدمت خیلی دلم میخواد بدونم چجوری

نارگیلت بشم ساریتا شدن بلدی🙊
خخخخ دختر منم هشت سالشه داره

عزییزم😍

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
خیلی ها موی سفید دارن ولی نمیگن دیگه داشتن موی سفید به سن و سال نیست! اثر مواد شیمیایی و تغذیه و م ...

من ندارم به خدا عوضش تااا دلت بخواد موهام میریزه البته بعد اینکه رنگ گذاشتم بهتر شده ریزشش متوقف شده

بهترین نوع ممکن خودت باش

منم دارم هرکی میبینه میگ اینقدر  بدمممممممممم میاااااااااااااااد😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

😒

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

نه فقط تو داری   

اره بابا.من ک چندین ساله.... سال به سالم تعدادش داره بیشتر میشه.بهشون توجه نکن اعتماد بنفس ادمو میگیره حرص میخوری فقط

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من رنگ نمیزارم چون بدتر سفید میشن😏