2777
2789

خطرناکه یانه؟ وقتی ادم هیچ دردی حس نمیکنه وطبیعی هست واصلا نمیدونست مشکل داره تاالان که سنش 29سال هست.وحتی دوبار باردارشده ... کسی تحربه داره راهنمایی کنه

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مادر شوهر منم داشت و ۸تا هم بچه به دنیا آورده، تو سن ۷۰سالگی خیلی اتفاقی متوجه شدیم🫠

یعنی عمل باتری انجام ندادن مشکلشون مادرزاذی بوده یابعدهااا بوجوددامده

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عمل باتری انجام ندادن مشکلشون مادرزاذی بوده یابعدهااا بوجوددامده

فکر کنم مادرزادی بوده،چون شوهرمم ازش به ارث برده که تا ۲۸سالگی خبر نداشته،الان کمی آریتمی داره و چکاپ سالانه انجام میده،بستگی به ضخامت داره

فکر کنم مادرزادی بوده،چون شوهرمم ازش به ارث برده که تا ۲۸سالگی خبر نداشته،الان کمی آریتمی داره و چکا ...

ضرباان شوهرتون چندتامیزته دریک دقیقه

درد داری؟خودت متوجه میشی ضربانت کمه؟موقع دویدن نفس نفس میزنی؟

نه اصلا دردندارم دویدن که اره به نفس زدن میوفتم البته قبلا بسکتبال ودو بازی میکردم حسی نداشتم اماالان همش خونه وبچه دااری فقط دراین حدتحرک دارم ولی کلا حس خاصی ندارم

نه اصلا دردندارم دویدن که اره به نفس زدن میوفتم البته قبلا بسکتبال ودو بازی میکردم حسی نداشتم اماالا ...

انشاالله که مشکلی برات بوجود نمیاد عزیزم، تو تهران برو بیمارستان قلب شهید رجائی دکترای متخصص فوق العاده ای دارن

سلام اسم بیماری شما hcm هست؟میخواستم با هاتون مشورت کنم میشه میشه جواب بدید

سلام عزیزم بفرمایید

سلام عزیزم بفرمایید

ضخامت قلب بهش میگن کاردیومیوپاتی که مال من از نوع hcm هست

اگه قرص نخورم یا حرکات تندی داشته باشم به تپش قلب زیادی میرفتم بعد از بارداریم هم زیاد نفس تنگ میشم مخصوصا وقتایی که معدم نفخ می‌کنه .

میخواستم ببینم شما هم این علائم و دارید؟