2777
2789

خانما من چندماهی هست که هرچی میخورم معده درد میگیرم بعدش، ولی خوب میشم. ولی دو سه روزه هرچی میخورم انگار سر معدم میمونه با یه تهوع خیلی خفیف🥲بعد امروز از صبح سه چهار دفعه ببخشید گلاب به روتون اسهال بودم شکمم شل بود دیگه بعد شام خیلی بدتر شدم الان یه فاموتیدین خودم ولی فعلا که معدم هنوز یه جوریه، هی خوب میشم دوباره همونجوری میشم. چی بخورم به نظرتون راهنماییم کنید خواهشا تا بعدا یه وقت دکتر بگیرم🥲

قرص لوپرامید بخور

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار یکی بهم گفت برگ نعنای تازه یا خشک رو توی یه مقدار آب بجوشونم (آب تقریبا رنگ سبز میشه)با نبات بخورم برای اسهال خوبه ،نمیدونم برا شما هم جواب میده یانه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.