2777
2789
عنوان

برای درمان اسهال گلاب به روتووون بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو فوری جوشانده آویشن و نعنا درست کن 

بخور بخواب 

فردا خوب شدی

اگه دوست داشتی میتونی با نبات شیرینش کنی

این واسه ی بچه هام هم همیشه جوابه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

وای بمیرم اسعال خیلی بدع💔

ببین اینو که میگم بخور تظمینی.

خاکشیر رو بکوب خسابی تا پودر بشه بعد با اب و نبات بزار به جوشه بعد از چای صاف کن رد کن بخور

یعنی ماملنم درست میکنه برای هر کس رد خورد نداره

اگه معده گیر داشته باشه باز میکنه اگه اسهال باشی میبنده اگه ام یبوست باشی باز میکنه

تو طب سنتی واسه مشکلات معده عرق نعناء با بارهنگ استفاده میشه ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

شیمیایی قرص لوپرامید برای درمان اسهاله

سنتی جویدن چند تا دونه چای خشک اندازه یه پنس

سیب رنده شده با یه ق گلاب بذار سیب رنگش قهوه ای بشه بعد بخور

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
برا معده درد و حالت تهوع نعناع خشک با نبات بجشون بخور،برا اسهال هیچی مثل آب سیب نیس،یکی دو روز جای آ ...

ممنون عزیزم آره آب سیب خیلی تاثیر داره خوب شد گفتی از فردا میخورم، دو سه روز دیگه پریود میشم اسهال اصلا ربطی به پریودی داره؟ نمیدونم بخاطر اینکه نزدیک پریودمه اینجوری شدم یا دلیل دیگه ای داره🥲

شیمیایی قرص لوپرامید برای درمان اسهالهسنتی جویدن چند تا دونه چای خشک اندازه یه پنسسیب رنده شده با یه ...

یه ساعت پیش یه فاموتیدین خوردم نمیدونم تاثیر داره برای اسهال یا نه، میترسم الان هیوسین و لوپرامید اینا بخورم قاطی شه قرص‌ها باهم. الان میرم یه سیب میخورم خداکنه خوب شم ولی بازم همش میترسم معدمو پر کنم بدتر شم😅گیری افتادیمااا

یه ساعت پیش یه فاموتیدین خوردم نمیدونم تاثیر داره برای اسهال یا نه، میترسم الان هیوسین و لوپرامید ای ...

سیبو پوست کن بذار یکی دو دقیقه کنار رنگش عوض شه دیدی بعد ی مدت رنگش تیره میشه؟اون برای جمع کردن شکم خوبه

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"