2777
2789

به نظرتون فاز این نوع پسرا چیه؟

همکلاسی هستیم

من و اون باهم چت میکنیم ولی حضوری همو میبینیم اون سرش رو زودتر میندازه پایین از این پسر مذهبی هم نیست بگیم حیا میکنه،بعد سرکلاس هی قصد داره جلب توجه کنه ببینمش،مثلا دیدم با رفیقش (تازه بااین دوست دوست شده،این رفیقش دختر بازه) درباره من صحبت میکنه اشاره میزنه به من  بعد یجری رفتار میکنه انگار همه کشته مرده شن،ولی من اصلا تو کلاس بهش نگاه هم نمیکنم

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
احتیاط کن فعلا برا شناخت زوده دوس پسر سابق منم همینجوری نزدیکم شد اخرش ی ضربه اساسی بهم زد هنوزم یاد ...

پس بهش محل نمیزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره بازی مگ

انگار هم و  نمیشناسید 

اقا با هزار نفر تو چت فعلا نمیخواد گندش،در بیاد

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
مسخره بازی مگانگار هم و نمیشناسید اقا با هزار نفر تو چت فعلا نمیخواد گندش،در بیاد

راست میگیا،شاید همینطوریه،بعد ما فقط بحث درسی کردیم ولی اون هی برام قلب می فرستاد ولی من نهایت گل داده باشم

راست میگیا،شاید همینطوریه،بعد ما فقط بحث درسی کردیم ولی اون هی برام قلب می فرستاد ولی من نهایت گل دا ...

ترم یکی ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ترم یکی ؟

نه ۵ ما از ترم اول باهم ارتباط چشمت داشتیم فقط این ترم به چت کشیده،ترم دو متوجه شدم،سرکلاس بهم خیره شده بود اونجا مچشو گرفتم

نه ۵ ما از ترم اول باهم ارتباط چشمت داشتیم فقط این ترم به چت کشیده،ترم دو متوجه شدم،سرکلاس بهم خیره ...

وای ترم ۵ 

ببین از این ادم سم فاصله بگیر 

همین ک تا ترم ۳ معلوم نشده چه جونوری معلومه کار بلده

جوابش نده دیگ 

وای ترم ۵ ببین از این ادم سم فاصله بگیر همین ک تا ترم ۳ معلوم نشده چه جونوری معلومه کار بلدهجوابش ند ...

عه،من اولین باره که باید پسر چت میکنم،خوب نمیشناسمشون،تو کلاس اصلا با دخترا حرف نمیزنه،نهایتش اینه که فقط یکم بخنده

عه،من اولین باره که باید پسر چت میکنم،خوب نمیشناسمشون،تو کلاس اصلا با دخترا حرف نمیزنه،نهایتش اینه ک ...

عجب مارموزیه اکس منم همین بود تو کلاس محل نمیداد ب دخترا سرش پایین بود حتی وقتی رل زدیمم تو کلاس نشون نمیدادیم  بعد یه سال فهمیدم همزمان با من با دوستمم رله و وقتی بامن بوده ب چند نفر دیگم پیشنهاد داده .مراقب باش  حواست جمع باشه اون ی ریگی ب کفششه زمان بده تا بیشتر خودشو نشون بده دل نبند فوری عزیزم

♾️🖇❤️