2777
2789
عنوان

مادر

166 بازدید | 19 پست

بچه ها سلام شبتون بخیر .کیا احساس میکنن مادرشون خییییلی مظلوم وصبور وفداکاره وبه خاطر بچه هاش سکوت کرده والانم که پابه سن گذاشته بازم همچنان صبوره ؟؟؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

من مامانم خیلی مهربون ومظلومه و از بچگیم همش یادم دربرابر بابام سکوت میکرد الانم همینه خیلی دلم براش میسوزه همش میگم ایکاش پسر بودم همه جوره ساپورتش میکردم نمیدونم چرا 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اين حسو دارم

بهتره اینجوری بگم شاید بهترباشه بابام زورگو وبداخلاق مادرم مهربون وصبور وااااای من دلم براش میسوزهههه اخه 

من🙋

من به مادرم افتخار میکنم چون از بچگیم بهم یاد داد که قوی  باشم البته با رفتارش نه ی جمله کلیشه ایی،و شاید الان خیلی ها بیان بگن همه همچین حسی به مادراشون دارن ولی مادرم به جد نمونه ی زن واقعی و شریف بوده و ازش فداکاری و گذشت و صبوری زیااااااد دیدم.

بهتره اینجوری بگم شاید بهترباشه بابام زورگو وبداخلاق مادرم مهربون وصبور وااااای من دلم براش میسوزههه ...

گناه داره .درمورد پدرتون هم اینطوری نگین.پدرا هم عشقن😍😍.من عاشق بابامم هستم

گناه داره .درمورد پدرتون هم اینطوری نگین.پدرا هم عشقن😍😍.من عاشق بابامم هستم

خودمم میدونم گناه داره ولی دست خودم نیست همش بچگیم ومرور میکنم 

مامان خدابیامرز من! ☹️ آخرم انقد غصه خورد که نفهمیدیم چی شد! 😭

خدارحمتش کنه عزیزم