2777
2789
عنوان

طرف شما چیا وظیفه ی پدر داماده

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 29 پست
پدر خودش باید اینو بفهمه ک وظیفشه. چون پدر اون وظیفه نداره اما پدر ما بایدعقد بگیره جهازبده سبیمونی ...

بله معمولا پدرها برای دخترهاشون کم و بیش انجام میدن ولی برای پسرها چون خودشون باید کار کنن و پول دربیارن شرایط فرق  داره

کاربر آقا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجام شانس من جهاز همه با من بود داماد فقط تلویزیون و سرویس چوب ناقص یک فرش و یخچال باقی با ما بوده . اون زمان پدر شوهرم از عقدنامه ما رفت وام گرفت گذاشت جیب مبارکش چندر غاز داد به ما که پول نیم ست وزن ۱۴ گرم  شد . دوتا النگو داد که جمعا ۹ گرم میشد .برای عروسی هم یک سکه تمام و یک نیم سکه و ۳۰۰ هزار تومان پول وسلامم . برای سال ۸۹ تا ۹۰ بود . در صورتی که رسم ما بیشتر از ایناست

طلا چقد

برای من حدود ۱۰۰ گرم خریدن ولی اینطوری نیست حالا یه کم کمتر شد قبول نکنیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چ پررو

متاسفانه از شهر دیگه بودن یعنی اصلیت برای شهر دیگه بود و ۲۰ سال به بالا ساکن شهر ما بودن نگو که اونجا همینجوریه  همه ساده میگیرن و از سرباز میکنن اسم شهر نمیگم از کجان که همشهری هاشون میان سرم 

در عمل اینطوری نیست و بستگی به شرایط و رسوم خانواده ها داره

بستگی به رسوم ندارد به نظر من.بستگی به آدمی داره که قراره باهاش زندگی کنی

من همسرم زمان ازدواج چون زمین خریده بود و دستش خالی بود خرید نکردیم و جشن هم نگرفتیم

ولی بعدش همسرم بارها و بارها برام طلا خرید.تمام پول هاشو میده دست من.و خلاصه همیشه قدردان هست

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
بستگی به رسوم ندارد به نظر من.بستگی به آدمی داره که قراره باهاش زندگی کنیمن همسرم زمان ازدواج چون زم ...

انشاالله که همیشه پایدار باشید ولی این خانوم در مورد پدر داماد و وظایفشپن صحبت می کردن

کاربر آقا