2777
2789
عنوان

لطفا بیاین ترو خدا

285 بازدید | 32 پست

یه دوست می خوام که در موقعیت های سخت ازش مشورت به خوام پشتم باشه کمکم کنه و مثل بقیه ترکم نکنه فقط سوءاستفاده کنه الان از کلاس اولم تا الان (خدا)خودش اون بالا شاهد بود دنبال یه همچین انسانیم ولی هیچکی نیست هیچکس دلم شکسته نمیدونم برای چی فقط اینو میدونم حالم خیلی بده خیلی دلم یه دوست می خواد.

ببخشید که طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال شما خودت همیشه توی سختی ها پشت کسی بودی؟

شاید اینجور انسانی پیدا نشه..

اما انسان باید توقع آنچنانی از بقیه نداشته باشه و بتونه از سختی ها عبور کنه

واسه مشورت هم باید رفت پیش مشاور

سوال شما خودت همیشه توی سختی ها پشت کسی بودی؟شاید اینجور انسانی پیدا نشه..اما انسان باید توقع آنچنان ...

تا حالا پیش مشاور خیلی رفتم ولی خوب نشدم بله من بهمه کمک کردم ولی بقیه تا دیدن به کمکشون نیاز دارم ترکم کردن

از مادرتون مشورت بگیرید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اندازه موهای سرم مشورت گرفتم از مادرم ولی درکم نمیکنن اگه درکم میکردن که الان وضعیتم این نبود خواهر ...

ههر وقت که دوست داشتین می‌تونین بیاین با من حرف بزنین

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ههر وقت که دوست داشتین می‌تونین بیاین با من حرف بزنین

ممنونم 

یک مثالشم داخل مدرسه هستش موقعه من میشم خوبه و باید به همشون برسونم و میرسونم چونکه میگن دیشب نتونستن درس بخونن منم باور میکنم ولی بعدش پشتم و خالی میکنن تو خیلی جا ها