بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا نمیدونم هزینش چقدر باشه آخه من بیمه تکمیلی داشتم اکثر داروهام شامل بیمه شد و برا داروها هزینه کم پرداخت کردم . . برا آی یو آی هم ۳۰۰ تومن دادم .شما بیمه نداری
انشائ الله قسمت خودت گلم الان ۳۴هفتمه ماه بعدبدنیامیادتوکلت بخداباشه و بخودت استرس نده فقط و فقط تار ...
😔😔یعنی استراحت نکنیم نمیشه !!؟آخه من یکی دو روز اول استراحت کردم الان که اکثرا کار میکنم دیگه غذا بپز ظرف کار و و و فقط جارو کشیدنو حذف کردم 😟آخه اونجا هم آی یو آی کردنی پرسیدم گفتن زندگی معمولی
اسی درد نداشت؟چند دقیقه کلا طول کشید؟برامنم نوشته میترسم انجام بدم
نت نوشته مثل پاپ اسمیر . دردشم کم مثل گرفتگی عضلات و...ولی واقعیتش برا من درد داشت همه شکمم پر درد شده بود شدید یعنی ذاتا چقدرم درد بکشم صدام در نمیاد و چون نت هم خونده بودم درد نداره صدامو دیگه اصلا در نمیاوردم بعدش دیگه گفتم خانم دکتر درد طبیعیه ؟یک کلمه گفت بله 😒 اما دیگه گذراست و قابل تحمل جمعا دو دقیقه شاید .