2777
2789

سلام عزیزان 

من هفته پیش برای اولین بار آی یو آی شدم هفته بعدم نتیجش مشخص میشه . میشه کسانیکه آی یو آی شدن بگن نتیجش چی شده و  چندتا فولیکول بالغ داشتین ؟؟

من ای وی اف کردم قبوله؟؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شا...که خیر 😊خوب الان منتظر جوابی یا بارداری یا کنارته 😄

انشائ الله قسمت خودت گلم الان ۳۴هفتمه ماه بعدبدنیامیاد

توکلت بخداباشه و بخودت استرس نده فقط و فقط تاروز جوابت استراحت کن کارنکن پله رفت امد نکن غذاهای مقوی بخور.شیر خرما موز پای مرغ توغذاهات بریز اینا واسه تشکیل قلبش عالی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آی وی اف احتمال بارداریش زیاده آی یو آی کمتر . میخوام ببینم کیا انجام دادن و شرایطشون چطور بوده و... ...

انشائ الله مثبته براتون نگران نباشی

اسی هزینه اش چقدشد

والا نمیدونم هزینش چقدر باشه آخه من بیمه تکمیلی داشتم اکثر داروهام شامل بیمه شد و برا داروها هزینه کم پرداخت کردم . . برا آی یو آی هم ۳۰۰ تومن  دادم .شما بیمه نداری 

والا نمیدونم هزینش چقدر باشه آخه من بیمه تکمیلی داشتم اکثر داروهام شامل بیمه شد و برا داروها هزینه ک ...

بیمه تامین اجتماعی دارم ازیه دکترپرسیدم گفت بین پنج تاهفت تومن میشه

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
انشائ الله قسمت خودت گلم الان ۳۴هفتمه ماه بعدبدنیامیادتوکلت بخداباشه و بخودت استرس نده فقط و فقط تار ...

😔😔یعنی استراحت نکنیم نمیشه !!؟آخه من یکی دو روز اول استراحت کردم الان که اکثرا کار میکنم دیگه غذا بپز ظرف کار و و و فقط جارو کشیدنو حذف کردم 😟آخه اونجا هم آی یو آی کردنی پرسیدم گفتن زندگی معمولی 

😔😔یعنی استراحت نکنیم نمیشه !!؟آخه من یکی دو روز اول استراحت کردم الان که اکثرا کار میکنم دیگه غذا ...

چرا میگیره ولی درکل ی هفته اول بیشترحواست بخودت باشه بهرحال این همه زحمت کشیدی دردکشیدی خرج کردی حواست ب خودت بیشترباشه همین

اسی درد نداشت؟چند دقیقه کلا طول کشید؟برامنم نوشته میترسم انجام بدم

نت نوشته مثل پاپ اسمیر . دردشم کم مثل گرفتگی عضلات و...ولی واقعیتش برا من درد داشت همه شکمم پر درد شده بود شدید یعنی ذاتا چقدرم درد بکشم صدام در نمیاد و چون نت هم خونده بودم درد نداره صدامو دیگه اصلا در نمیاوردم بعدش دیگه گفتم خانم دکتر درد طبیعیه ؟یک کلمه  گفت بله 😒 اما دیگه گذراست و قابل تحمل جمعا  دو دقیقه شاید .

نت نوشته مثل پاپ اسمیر . دردشم کم مثل گرفتگی عضلات و...ولی واقعیتش برا من درد داشت همه شکمم پر درد ش ...

اوه پس بیخیال انجام نمیدم

۴ماهه اقدامم زوده ولش کن 

مرسی ک گفتی😘❤️🌹