2777
2789

هرچی فوت و فن از پخت ماهی میدونین بگین 

ماهی سرخ شده اصلاا تا حالا نپختم سفارش کردن ماهی بپزم

کنارش چی باشه فقط ماهی سرخ شده و پلو یا چی اصلا هیچی بلد نیستم تورو خدا کمک کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنجش رو با شوید قاطی بزار 

ماهی رو هم تو پیاز فلفل نمک پودر سیر آبلیمو مزه دار کن

بعدشم که موقع سرخ کردن اول تو تخم مرغ بعد تو آرد سوخاری بغلتون

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

سبزی پلو با ماهی

برنج را که خواستی ابکش کنی دو دقیقه جلوترش سبزی پلویی را بریز توش یه قل بخوره وابکش کن

ماهی هم از قبل بخوابونش تو زعفران وآب لیموی تازه واب پیاز یا پیاز رنده کرده وبهش نمک وفلفل قرمز یا پاپریکا بزن بعد بزار یخچال تا مواد به خوردش بره

وبعد از حداقل یکساعت تو ارد بزن وباروغن داغ تو تابه نچسب سرخش کن

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
چجور سرخ کنم

من ادویه میزنم تویه ظرف اوناروقاطی میکنم روی ماهی میریزم ولی دست بکش یه جا نباشه بد میشه روغن رو هم داغ کن ماهی رو با شعله بالا یه طرفشون سرخ کن روشو برگردوندی درپوششو بزار تاقشنگ اون طرفش هم سرخ شه هم بپزه 

ماهی که بیرون تمیز میکنن

بشور نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر بزن یکم آبلیمو روش بریزی چندتا هم پیاز روش خورد کن

بذار چند ساعت مزه دار بشه

بعداز اون روغن بذار داغ بشه یکم زردچوبه بریز تو روغن و ماهی را از سمت گوشت بذار تو روغن کامل سرخ کن 

میتونی قبلش تو آرد هم بزنی 

آه خواستی با آرد سرخ کنی یکم نمک زردچوبه به آرد بپاش

تو ریختن نمک فلفل و یکم دست و دلباز باش تا خوب مزه دار بشه

من ادویه ایتالیایی و پودرانبه هم میزنم

برنج هم با سبزی پلویی یا شوید بریز