بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نخوای هزینه کنی هم یوقتا مجبور میشی مثلا من شوهرم یکماه درآمدی نداشته نمیشه که بره قرض کنه ..یکبارم نبوده .زمانی خرج نمیکنی که شوهرت یا خانواده ت درآمدشون خوب باشه وگرنه ..
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
یک سوال یادمه ارشدت رو انصراف دادی پشیمون نشدی ؟دوم اینکه شغلتون در رابطه با رشته تون هست ؟
نه پشیمون نیستم چون مجبور بودم مرخصی زیاد برم و از حقوقم کم میکردن و شهریم هم بالا بود نمیتونستم از پسش بربیام حالا اگه روزانه قبول میشدم حقوقم کم میشد طوری نبود حداقل دیگه شهریه نداشتم.
بله شغلم مربوط به رشتمه
عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.