2777
2789
عنوان

بابام تو بانک کار میکنه

43 بازدید | 31 پست

حالا نمی گم سمتش چیه  

ولی بنظرتون برای منی ک دیپلم دارم می تونه کاری کنه ؟ 

پس چرا کاری نمی کنه ؟؟ آخه من دارم درس می خونم داخل دانشگاه ولی دنبال کارم  اخلاقش خیلی بده اجازه نمیده برم سرکار خب من خجالت می کشم دستم همش جلوش دراز باشه 

خدایی که آرامش من است🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درست رو بابات انجام میده طرف با فوق لیسانس استخدام نمیشه بعد شما با دیپلم استخدام بشی

خودش با پارتی رفت با مدرک دیپلم  تازه الان فوق لیسانس داره

خدایی که آرامش من است🙂❤️

بابای منم ی شرکت عالی دولتی بود قانون این بود پدر موقع بازنشستگی می‌تونه دختر و پسری ک دیپلم گرفتن و بالاتر از اون رو به جای خودش ببره اما منو نبرد عقیده اش این بود اون شرکت پر مرد مناسب دختر نیست و من الان دارم جایی کار میکنم ک تو دهن مردهام انقد زیادن دیگ نمیدونم چرا این کارو با زندگی من کرد

بابای منم ی شرکت عالی دولتی بود قانون این بود پدر موقع بازنشستگی می‌تونه دختر و پسری ک دیپلم گرفتن و ...

دقیقا بابا منم همین حرف و می زنه 🙂

خدایی که آرامش من است🙂❤️