2777
2789

پاشو یه غذای خوشمزه درست کن حوصله ندارم چیه 😀😃

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراک سبزیجات عالیه من عاشقشمممم

هر نو ع سبزیجاتی دارین 

کرفس سیب  زمینی گوجه نخود فرنگی لوبیا سبز 

هویج فلفل دلمه ای 

اول پیاز داغ. بعد مرغ یا گوشت میزاری بپزه بعدم نسبت به مدت زمان پخت سلزیجات به ترتیب میریزی مثلا سیب زمینی اخر از همه 

هم یه نوع رژیمی هم خوشمزه 

ماکارونی با مایه ی خورشت بدین صورت که ماکارونی رو می پزی بعد هر نوع خورشتی داشتی می ریزی روش . من ب ...

ماکارونی با قرمه سبزی ؟؟؟؟؟؟؟قلبم وایساد 

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

من یه جوجه چینی درست کردم. خیلی خوشمزه. من درآوردی نبود. ولی خیلی راحته. قیافشم جوریه انگار کوه کندی. من که همسرم خیلی خوشش اومد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ماکارونی با مایه ی خورشت بدین صورت که ماکارونی رو می پزی بعد هر نوع خورشتی داشتی می ریزی روش . من ب ...

مرسی چه جالب اینو خودمم امتحان کردم ولی خورشتشو ندارم الان

مگه غذای آسون خوشمزه نداااریم!!😜😜

نه😐😉

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌