2777
2789
من یه جوجه چینی درست کردم. خیلی خوشمزه. من درآوردی نبود. ولی خیلی راحته. قیافشم جوریه انگار کوه کندی ...

لدفااموزش بدین

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این غذایی که میگم نمیدونم من دراوردی هست یا نه،اکثرا این غذا رو بلدن

قارچ رو خورد کن بهش سوسیس رنده شده اضافه کن و فلفل دلمه ایی نگینی،پنیر پیتزا و اویشن،فلفل و نمک و تخم مرغ،بعد بریزش تا ماهیتابه چدن یا تفلن که نچسبه درشو بزار،بعد چند دقیقه اگه احساس کردی یه طرفش پخته اس با کفگیر چهار قاچش کن و برعکسشون کن که اونطرفشم پخته بشه.غذای اسون و خوشمزه اییه

خدایاشکرت
طعمش چه جوریه؟

اگه خورشتشو دوست داشته باشی اینم دوست داری ماکارونی رو ابکش میکنی به جای مایه ی ماکارونی روش خورش می ریزی . دم کشیونم ممی خواد یعنی باید پخته باشه . 

به نطر خودم که خوشمزه ست . 

واقعا ماکارونی یه جوریه که همه چیو میشه باهاش قاطی کرد و خورد 

اگه خورشتشو دوست داشته باشی اینم دوست داری ماکارونی رو ابکش میکنی به جای مایه ی ماکارونی روش خورش می ...

ایده ای بس خلاقانست....

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
لدفااموزش بدین

کلا غذاهای این سایت خوبه. جوجه چینی هم اون وسطا هست.
file:///C:/Users/Akbar/Desktop/new%20desktop/%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%20%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C%20-%20%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9%20%D8%BA%D8%B0%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%20%DA%AF%D9

%88%D8%B4%D8%AA%20%D9%85%D8%B1%D8%BA.htm

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
کلا غذاهای این سایت خوبه. جوجه چینی هم اون وسطا هست. file:///C:/Users/Akbar/Desktop/new%20desktop/% ...

باز نکرد .لطفا دوباره بزارین

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

1--آرد به میزان لازم

۲-دلستر به میزان لازم

۳-سینه مرغ خلالی شده ۱عدد

۴- پودر سیر کمی

۵- نمک کمی

۶-سبزیجات بخارپز شده دلخواه

۷-پیاز درشت حلقه شده ۱عدد

۸-پوره سیب زمینی دلخواه

برای درست کردن خمیر مقداری آرد مثلا نصف پیمانه را در کاسه ای ریخته و دلستر را کم کم اضافه میکنیم.

تا حدی که مواد کمی شل تر از سمنو باشد. اندازه شلی و سفتی مواد مهمترین نکته در این غذاست. با چند بار درست کردن دستتان می آید.

فیله های مرغ را  کمی نمک و پودر سیر می زنیم

سپس یکی یکی در خمیر زده و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم

پیازها  رو حلقه حلقه کنید

و به خمیر زده و سرخ میکنیم.

و با دورچین های متفاوت  و دلخواه سرو میکنیم.

سس این غذا میتواند سس کچاپ یا تارتار یا سس زیر باشد.

سس جوجه چینی:

سس مایونز+خیلی کم آبلیمو+پودر سیر+شکر+نمک

امیدوارم که از پختن و خوردنش لذت ببرید.

نوش جان

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

دنیای شیرین آشپزی