2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 55 پست
عیب نداره مجبوری من خودم تو ی اتاق میموندم

نه اصلااااااااا ،،اسی قبول نکن ،دلت پر از کینه و‌کدورت میشه ،،،اعصابت و ارامشت و‌سلامتیتو ازت میگیرن ،،،برو مستاجر شو ولی خونه پدرشوهر نشین 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال پیش؟ الان از صبح سحر تا شب سگ دو بزنه بزور میتونه خرج زندگی روزمرشو بگذرونه

نه اینطورم نیست

اگه تو زندگی قناعت باشه راحت میشه زندگی کرد

استارتر میگه حقوق خواستگارش ۳۰،۴۰ تومنه،ما الان بعد چنند سال زندگی با حقوق ۱۵،۱۶ تومن زندگی میکنیم

با ۳۰،۴۰ تومن میشه خیلی کارا کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

نه اصلااااااااا ،،اسی قبول نکن ،دلت پر از کینه و‌کدورت میشه ،،،اعصابت و ارامشت و‌سلامتیتو ازت میگیرن ...

اره من قصدم اینه باغو بفروشه باهاش رهن کنیم 

نه اینطورم نیستاگه تو زندگی قناعت باشه راحت میشه زندگی کرداستارتر میگه حقوق خواستگارش ۳۰،۴۰ تومنه،ما ...

عزیزم. نگفتی خونه تونستین بخرین یا نه 

قبولش نکنم ینی‌؟

نه چرا قبول نکنی ،،ولی میگم رو ماشین و باغ و‌دویست میلیون حساب باز نکن ،،،،قبول کن ولی خودت باید با برنامه ریزی اینا زندگیتو بچرخونی،ولخرجی نکنی  ،،،حقوقش سی چهل تومن برا دونفر و اول زندگی خوبه حتی میتونی یکم پس انداز کنی ،

اره من قصدم اینه باغو بفروشه باهاش رهن کنیم

کاش بتونید بخرید حتی اگه پایین شهر باشه ،کم کم خودتونو بالا بکشید ،،،حیف باغو بفروشی پول بزاری رهن سال به سال هم ارزشش میاد پایین هم باغ از دستت رفته هم پول رهن نداری