2777
2789
عنوان

دلتون میخواد کی رو دوباره ببینید

155 بازدید | 26 پست

من دبستان با یه دختری دوست بودم.دوران جنگ از ماهشهر اومده بودن شهر ما. دوران دبستان و راهنمایی تو یه مدرسه بودیم و بعد رفتن شهر خودشون‌فکر کنم سال ۷۰ بود یا ۷۱ که برگشتن. عرب بودن.اسم خودش امیره بود اسم خواهر کوچیکترش سمیره. داداش هم داشت بگمونم. نمیدونم آبادانی بودن یا خرمشهری یا ماهشهری. چشمای سبز داشت و اندام ریزه میزه‌ خیلی دلم میخواد ببینمش دوباره.

شما هم اگر دوست داشتید بگید شاید فرجی شد🥰❤️🌹

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم

در قید حیات هستن؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

عشق اولم که فوت شده😭

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

مادربزرگم🖤

بهشت جایگاهشون

هم کلاسیهای قدیمیم

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مادرم 😔😔

در قید حیات هستن؟

زهرا بیگلدی یا بیگدلو مادر تیانا خانوم هفت ساله ساکن تاکستان هستن.  زری کجایی گوه خوردم بیا درخواست بده دلم برات تنگ شده اجی....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خیر

بهشت جایگاهشون عزیزم

دوست دوران کودکیم 

همسایه بودیم. یهو رفتن. 

تا کلاس چهارم باهم بودیم 

اسمش غزاله حیدری بود 

خیلی دلم میخاد ببینمش ـ

بارها امسشو تو اینستا سرچ کردم شاید ی پیج ازش بیاد بالا 

ولی نیست ک نیست

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
عشق اولم که فوت شده😭

قرین آرامش خدا باشن.❤️بالاخره یک روز دیدار تازه میشه برای ما و عزیزان درگذشتمون