2777
2789

سلام دوستای گلم

من یک هفتس ارتودنسیموبازکردم 

پشت دندونم رتینرثابت گذاشته امشب غذاخوردنی دوتاش جداشد😭😭

تافرداممکنه دندونم جابه جابشه.

برای شماپیش اومده؟

قنادخونگی🍰

ای وای 

نه من خیلی سال فیکس دارم نشده 

رعایت کن خبببب🤦🏻‍♀️🫠😂

برو فردا حتما 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهل روزه دو تاش جدا شده دل و دماغی ندارم برم درستش کنم

برمیگرده دندونتااا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ای وای نه من خیلی سال فیکس دارم نشده رعایت کن خبببب🤦🏻‍♀️🫠😂برو فردا حتما

فک بالا دندون چندتا چند داری؟

من تادندون 5دارم 4و5 جداشده 

بخدارعایت میکنم بنظرم اون چسبه یاکامپوزیت اونوکم زده خیلی

بنظرن تافردا جابه جانمیشه؟

قنادخونگی🍰

فک بالا دندون چندتا چند داری؟من تادندون 5دارم 4و5 جداشده بخدارعایت میکنم بنظرم اون چسبه یاکامپوزیت ا ...

نه تا فردا چیزی نمیشه عزیزم 

همی حدودا منم 

سخته ارتودنسی؟منم دوس دارم انجام بدم

نه سخت نیست انچنان قابل تحمل هست 

می‌ارزه واقعا