2777
2789
عنوان

اوناییکه ارتودنسی کردن بیان خواهشا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 60 پست
دوستان ارتودنسی دندوناتون چقدر طول کشید ؟ من فقط دندونای فک بالا فاصله داره می‌خوام ارتودنسی کنم ولی ...

نمیشه یک فک عزیزم 

منم فاصله بود،زیاد نبود فاصلش 

۱۰ماه شد 

دیگه با حراجی عقل و اینا شد یکسال

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه عزیزممم راحت باش❤️نه تا حالا نشکسته حدود ۸سالی میشه البته این بین جرم‌گیری اینام رفتم در کل اوکیه

خدارو شکر چه خوب

اگربخوام دندونی که رتینرداره رو پرکنم یاعصب کشی باید رتینرو بردارن؟

قنادخونگی🍰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فک بالا رو کدوم دندونات رتینرداری؟الان کدوم شکسته؟

منم رتینر فک بالام درومده

تا دندون چهارمی

چهار از راست و چهار تا از چپ

الان دندون سومی و چهارمی درومده

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

خدارو شکر چه خوباگربخوام دندونی که رتینرداره رو پرکنم یاعصب کشی باید رتینرو بردارن؟

پیش نیومده برام نمیدونم واقعااا🤦🏻‍♀️😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نمیشه یک فک عزیزم منم فاصله بود،زیاد نبود فاصلش ۱۰ماه شد دیگه با حراجی عقل و اینا شد یکسال

واقعا نمی‌دونستم یه فک انجام نمیدن 

مرسی که گفتی 

فقط میشه بگی هزینش چقد شد ؟ شهر ما میگه ۸۰ میلیون نمی‌دونم واقعا مناسبه یا نه

💜                                                                                                                                                                                                                                           
نمیشه یک فک عزیزم منم فاصله بود،زیاد نبود فاصلش ۱۰ماه شد دیگه با حراجی عقل و اینا شد یکسال

چه خوب برای من 3سااآاال طول کشید آخرم نتیجه دلخواهم نبود

راستی یکی ازدندونام یکمیل فاصله داره اون بنظرت چیکارکنم؟

قنادخونگی🍰

یه فک رو ارتودنسی میکنن من الان فقط فک بالام ارتودنسی داره اونم بخاطر اینکه دندون نیشم یکم عقبتر بود البته برای فک پایینمم پلاک داده خیلی رومخمه نمیتونم نگهش دارم حالمو بد میکنه

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
واقعا نمی‌دونستم یه فک انجام نمیدن مرسی که گفتی فقط میشه بگی هزینش چقد شد ؟ شهر ما میگه ۸۰ میلیون نم ...

خود ارتو ۴۰ حدودا 

دیگه بقیه خرج ها فیکس و اگر حراجی نیاز باشه و اینا میاد بیشتر میشه 

رتینر ثابت من الان ده ساله دارم دکتر دیگه در نمیاره؟؟؟؟تا کی باید بمونع؟

من شنیدم یکی بعد 14 سال رتینرو درآورده بود دندونش جابه جاشده فک کنم باید تاآخرعمرمون باشه😐

شماتاحالا نشکسته رتینرتون؟

قنادخونگی🍰

یه فک رو ارتودنسی میکنن من الان فقط فک بالام ارتودنسی داره اونم بخاطر اینکه دندون نیشم یکم عقبتر بود ...

عقب تر بودن با فاصله دندون فرق داره عزیزم

چه خوب برای من 3سااآاال طول کشید آخرم نتیجه دلخواهم نبودراستی یکی ازدندونام یکمیل فاصله داره اون بنظ ...

اخی عزیزم 

نمیدونم عزیزدلم

عقب تر بودن با فاصله دندون فرق داره عزیزم

نمیدونم عزیزم ولی تمام دندونای دیگم مرتب سرجاشونن اون یدونه رو مخم بود رفتم ارتودنسی کردم هزینشم یه فک40تومن البته من فک بالام نه جراحی نیاز داشت نه دندون پوسیده داشتم 

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡