دوستان ارتودنسی دندوناتون چقدر طول کشید ؟ من فقط دندونای فک بالا فاصله داره میخوام ارتودنسی کنم ولی ...
نمیشه یک فک عزیزم
منم فاصله بود،زیاد نبود فاصلش
۱۰ماه شد
دیگه با حراجی عقل و اینا شد یکسال
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدارو شکر چه خوباگربخوام دندونی که رتینرداره رو پرکنم یاعصب کشی باید رتینرو بردارن؟
پیش نیومده برام نمیدونم واقعااا🤦🏻♀️😂
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
نمیشه یک فک عزیزم منم فاصله بود،زیاد نبود فاصلش ۱۰ماه شد دیگه با حراجی عقل و اینا شد یکسال
یه فک رو ارتودنسی میکنن من الان فقط فک بالام ارتودنسی داره اونم بخاطر اینکه دندون نیشم یکم عقبتر بود البته برای فک پایینمم پلاک داده خیلی رومخمه نمیتونم نگهش دارم حالمو بد میکنه
واقعا نمیدونستم یه فک انجام نمیدن مرسی که گفتی فقط میشه بگی هزینش چقد شد ؟ شهر ما میگه ۸۰ میلیون نم ...
خود ارتو ۴۰ حدودا
دیگه بقیه خرج ها فیکس و اگر حراجی نیاز باشه و اینا میاد بیشتر میشه
یه فک رو ارتودنسی میکنن من الان فقط فک بالام ارتودنسی داره اونم بخاطر اینکه دندون نیشم یکم عقبتر بود ...
عقب تر بودن با فاصله دندون فرق داره عزیزم
چه خوب برای من 3سااآاال طول کشید آخرم نتیجه دلخواهم نبودراستی یکی ازدندونام یکمیل فاصله داره اون بنظ ...
اخی عزیزم
نمیدونم عزیزدلم
نمیدونم عزیزم ولی تمام دندونای دیگم مرتب سرجاشونن اون یدونه رو مخم بود رفتم ارتودنسی کردم هزینشم یه فک40تومن البته من فک بالام نه جراحی نیاز داشت نه دندون پوسیده داشتم