2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیمو چک کرد

353 بازدید | 23 پست

دیشب نامزدم گوشیم دستش بود

با همکار آقا صحبت کرده بودم،درحد چندتا پیام که یه نامه اداری براشون ارسال کرده بودم ایشون هم گفته بود پیگیری میکنم منم تشکر کردم همین(طی یه مشکلی که برام پیش اومده بود و نامزدم هم در جریانش هست)

نامزدم ک اینو دید توپید بهم بعد پاشد قهر کرد رفت ،منم دیگه زنگ بهش نزدم

الان دوباره زنگ زد گفت میخوام بیام تکلیفمونو روشن کنم ،بدرد زندگی کردن نمیخوری 

الان حق با کیست،اومد چی بهش بگم

👶🏻=👰+🤵

اگ بخاطر اینه بزار بره گمشه توروخدا با ادم اشتباهی عاشقی نکن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب چی بگم والا دعا میکنم هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍