2777
2789

سنمم کمه تازه اول جوونیمه

گاهی با خودم میگم گناهم اصلا چی بوده که خدا همچین پدر بداخلاقی بهم داده😭 بهش میگیم اخلاقتو عوض کن مسگه نمیشه نمیتونم بهش بر میخوره

هرچی میرم با این موضوع کنم بیام بداخلاقی های بابام بیشتر میشه به جای اینکه کمتر بشه این چند روز باز بدتر شده اصن بهتر نشده که هیچ هی داره بدتر میشه😭😭 مامانم سرش پیر شده اونقد که مامانم صبوره بابام پیرش کرد عصبیش کرد حتی به مامانمم گفتم که چرا اولین خواستگارت که بابای الانمه قبول کردی که اینجوری بشه پشتوانش نیس و این بداخلاقیا داره روی عصاب مامانم تاثیر منفی میزاره حاضرم از عمرا کم شه به مامانم اضافه شه ولی مامانم کنارم باشه بابام نباشه

اینکه خواهرش براش مهم تر از خانوادشه پول جمع کرد خونه ارثی مادربزرگمو خرید بعد ماهرچی میخوایم بخریم هی میگه پول ندارم فلان ندارم نخرید نخورید یه خونه میخواد بخره حاضر نیست یه وام بگیره مامانمو هی اذیت میکنه داد میکشه ندارم ندارم ولی برای خرید خونه ارثی وام گرفت اونم چون خواهرش خرش کرد گوش به حرف ما که نمیده گوش به فرمون خواهرشه فقط

منو ببخشید از استفاده کردن این لفظ زشت ولی دیگه نمیتونم 😭 از بس دعواشونو دیدم عصبانیتاشونو دیدم هرچی بگید از بابام دیدم جز ذره ای مهربونی نه عممو میبخشم بابت این دعواهای تو خونمون نه بابامو دعا کنید مشکلم حل بشه خونمون آروم بشه مامانم آرامش خاطر و ارامش دل بگیره به خاطر حرص خوردن سر این چیزا پیر نشه من همین یه دونه مامانو دارم کنارم🥹🥹

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

برای ارامش خودمم دعا کنید

دلم میخواد خودکشی کنم من این زندگیو نمیخواام😭😭

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بگردمت الهی 

منم از مامانم خیلی کشیدم 

ببین پدرتو با محبت میتونی سمت خودت بکشی

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردمت الهی منم از مامانم خیلی کشیدم ببین پدرتو با محبت میتونی سمت خودت بکشی

اصلا نمیتونم بهش محبت کنم به خاطر کینه ای که دارم

هرروز کینه داره بیشتر میشه😭

چجوری مامانتو دوسداری بعد از خودکشی میگی میخوای یه شبه داغون شه؟

دختر دیگه اعصابم نمیکشه 😭