2777
2789
عنوان

کیا بچه 2 ساله دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 44 پست
عزیزم پسرم دیگه ۵ سالشه ولی اگه بدردت میخوره قد و وزن اون موقعش رو میتونم ببینم و بگم

خب پنج ساله رو بگو عزیزم دختر بزرگم 5 سالشه

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
وزنش14 روزی سه بار غذا میخوره البته صبحانه خیلی کم میخوره عصرانه بهش یه لیوان شیر میدم روزی2تا3بار ه ...

پس طبیعه دخترمنم 3 بار

ولی 11 کیلوه نمیدونم چرا وزن نمیگیره

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم وزن بچه شما چقدره

دختر من 11. خیلی کمه

میشه عکس بچه تون رو الانش رو بزارین

دختر من ۹۷۰۰ وزنشه😔 غذا بزور باید بهش بدیم حداقل سه وعده اصلیرو بهش میدم وسطاشم یچیزایی میدم بخوره. الان چند روز ویروسی شده پشت هم پی پی میکنه😷 ولی روزای دیگه یبار تا سه بار

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
وای عزیزم نه گلم مرسی  من بیشتر رو دستشویی بچه حساسم دخترم ماشالله خیلی خوب میخوره 2 سالشه ولی ...

خودم کنجکاو شدم رفتم نگاه کردم. ۱۴ کیلو و ۸۸ سانت بوده. پی پی هم روزی یک بار بود از اول تا حالا که ۵ سالش شده😊

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
دختر من ۹۷۰۰ وزنشه😔 غذا بزور باید بهش بدیم حداقل سه وعده اصلیرو بهش میدم وسطاشم یچیزایی میدم بخوره. ...

فکر کنم از دستشوییشونه که جذب نمیکنن

پس طبیعه دخترمنم 3 بار ولی 11 کیلوه نمیدونم چرا وزن نمیگیره

وزن وقد بیشتر ژنتیکه پسر من به دنیا اومد کولیک داشت همش حرص شیر خوردن داشت وزنش دو ماه اول خیلی خوب بالا رفت جوری که بهداشت بهم گفت کمتر شیرش بدم الان هم وزنش تحت تاثیرهمون موقع ها هست وگرنه من غذا چیز خاصی که باعث وزن زیاد بشه بهش نمیدم 

خودم کنجکاو شدم رفتم نگاه کردم. ۱۴ کیلو و ۸۸ سانت بوده. پی پی هم روزی یک بار بود از اول تا حالا که ۵ ...

مرسی عزیز دلم😆😍😘

خب پنج ساله رو بگو عزیزم دختر بزرگم 5 سالشه

الان ۱۱۲ سانت و ۲۳ونیم کیلو

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
الان ۱۱۲ سانت و ۲۳ونیم کیلو

ماشالله خیلی عالیه😍😍😍

دختر من 18 کیلوه

دختر من متولد 92 دختر شما چی؟

پسر منم ۹۱ هست بزرگتره. الان ۵ سال و یکی دو ماهشه.عکسشم میزارم چشم😂