2777
2789

بنظرتون میشه یا تست خوانی قبول شد؟

باتوجه ب اینکه ن امتیاز تاهل ن بومی دارم

ب کل منابع نمیرسم بخونم میخام تست بزنم ببینم میرسم یا ن

بگین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم هیچ امتیازی نداشتم فقط با خوندن منابع اصلی و تست قبول شدم ولی شهر خودم قبول نشدم تهران قبول شد ...

خواهر جان ت  این مملکت هرچیزی تو اولویته و رعایت میشه جز حق الناس 

همون چیزی که خدا خیلی سختگیری میکنه در موردش.

من هم هیچ امتیازی نداشتم فقط با خوندن منابع اصلی و تست قبول شدم ولی شهر خودم قبول نشدم تهران قبول شد ...

اون سوابقی که تو این دوسال اخیر تو دفترچه زده که امتیاز داره، جور می‌کنند حق الناس تره

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
خواهر جان ت این مملکت هرچیزی تو اولویته و رعایت میشه جز حق الناس همون چیزی که خدا خیلی سختگیری میکن ...

دقیقا

تا دوسال پیش هر رشته ای رو نمیگرفتن

الان همه رشته ای میگیرن

اونم چی 

تا چهل سال. 😳😳😳

قبلا اینجوری نبود 

اینا همه حق الناس 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
دقیقاتا دوسال پیش هر رشته ای رو نمیگرفتنالان همه رشته ای میگیرناونم چی تا چهل سال. 😳😳😳قبلا اینجور ...

حالا مگه بده کسی رشتش مثلا حقوق باشه یا چیز دیگه بره استخدامی. 

فرقی که نمیکنه. هر دو دارن میخونند. 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍