بهترینشون اپل هست. ولی قیمتش به نسبت امکانات برای یه دانشجو ودانشگاهی زیادنیست. قیمتش بخاطربرند واون سیستم عامل اختصاصیش بالاهست. بعضی برنامه هامخصوصا ایرانی هم تحریم هست نمیشه روش اجراکرد هم زیاد توی ایران براشون نیست باید پولی استفاده منی. ازبین لنوو وایسوس. ایسوس بهتره قیمتش هم نسبت به امکاناتش یه مقداری بیشترهست. درکل تفاوت آنچنانی ندارن ولی مقایسه ایسوس ولنوو مثل سامسونگ باشیائومی هستش. لپ تاپ خودم ایسوس خریدم.
بهترینشون اپل هست. ولی قیمتش به نسبت امکانات برای یه دانشجو ودانشگاهی زیادنیست. قیمتش بخاطربرند واون ...
ولی شمااین پرسشتون خیلی سطحی بوده و فقط براساس اسمشون که همین الان مطمئنانمیروید خرید نمیکنید. باید به نسبت امکاناتشون بهترین گزینه روانتخاب کرد. امکاناتشون مثل پردازنده رم وحافظه و... بررسی کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.