2777
2789

حس میکنم شوهرم داده ک رابطم با خانوادش بهتر شه 

بعد گف نیاز دارم ۵ تومنشو دادم به خودش 😑

جدیدا از اینکارا خیلی میکنه یچی میخره میده مامان باباش بدن بهم و میدونم کار اونا نیست چیزا بزرگ مث وسایل خونه و طلا

محتاج دعا و صلواتتون 😔 در آخر نور خواهیم شد                       

بگو مرد اینکارا رو نکن میدونم کار خودته کیو سیاه میکنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مرد اینکارا رو نکن میدونم کار خودته کیو سیاه میکنی

ببین گفتم یبار یه دعوایی راه انداخت که تو همیشه بدگمانی 😂😔

همین نشون میده دلش میخواد همه چی در چشم تو بهترین باشه 

ولی برای حل شدنش باهاش صحبت کن بگو عزیزم من خانوادت رو هرگز قضاوت نمیکنم لطفا ازشون نخواه کاری انجام بدن من حسن نیتت رو متوجهم و خوشحالم که اینقدر مردونه حواست به همه چی هست ؛ همین که تو برای من سنگ تموم میذاری کافیه لطفا باعث احترام و محبت زوری نشو اینطوری شخصیت جفتمون زیر سوال میره

نه بیزار نیستم ولی تابلو داره رابطمونو درست میکنه

خب سعی کن خوب باشی باهاشون و مطمئن باش بعدها منت میزارن سر شوهرت یا تو سرش میزنن بابت این موضوع 

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
همین نشون میده دلش میخواد همه چی در چشم تو بهترین باشه ولی برای حل شدنش باهاش صحبت کن بگو عزیزم من خ ...

نه دعوا راه میندازه که دوست دارن بکنن درحالی که چطور برا عروسا دیگشون نکردن 

بعد حالا فدا سرش بعدا نکوبه سرم که پدر مادرم کردن خانوادت نکردن؟

من بودم میگرفتم و تشکر میکردم و منتظر می موندم هر وقت نیاز بود به روی شوهرم میاوردم در غیر اینصورت ه ...

تو دعوا اگه بگه خانواده من برات طلا خریدن مال خودت نخریدن دیگه چطور میشه به روش آورد 

دقیقا عین بچها میکنه باهام

چرا زندگیو ب خودت تلخ میکنی

بیچاره یک مردی داره برای زندگیش تلاش میکنه

باز خانوم سرناسازگاریه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد