میدونید چجوری میتونم شکایت کنم یا اصلا امکانش هست . امروز مامانم در حد مرگ کتکم چرا ؟ چون بهش گفتم به بدن من دست نزن . مسخره ام میکنم بهم توهین میکنه کتکم میزنه بریدم به خدا . دیگه نمیکشم . کل دستام جای ناخون مامانم هست . امروز نزدیک بود دست و پام رو بشکونه . یه بار حتی رفته بود چنگال رو داغ کرده بود که بزاره روی پام بسوزه . از کل بدنم و کبودی هاش هم عکس گرفتم . میتونین راهنمایی کنین منو ؟
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید) ⧉حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم: https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656 مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.