2777
2789
عنوان

کم خونی شدید دربارداری چی بخورم 😥

143 بازدید | 11 پست

سلام دوستان هموگلوبین و پلاکت خونم خیلی پایینه هرشب قرص آهن رو میخورم ولی همچنان داره پایینترمیره پریناتال هم یک دوره خوردم تموم شد 

نمیدونم چه قرصی بخورم که قوی باشه تغذیم خوبه بد نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر منو اگه میخوای برو پیش دکتر متخصص طب سنتی (عطاری نه ها، کسی که تخصصش طب سنتی باشه)

اون می‌تونه بهت خیلی کمک کنه

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

نیستی عشقم ... چطوری ؟ حالت خوبه،

سلام عزیزم حالت خوبه شوهرت خوبه 

چند روزه درد دارم شبا نمیتونم بخوابم و تو استرس زایمان زودرس میگذرونم اونقدر درد بهم فشار میاره که به گریه کردن میفتم چاره ندارم باید تحمل کنم  تو خونه کلا درازکشم افسردگی گرفتم 

این ترم کلش رو با سختی دانشگاه رفتم یه هفته به امتحانا مجبورشدم مرخصی بگیرم از دوستام هم عقب موندم 

تو چخبر هنوز بسلامتی اسباب کشی نکردین ؟  برای سالگرد ازدواجتون چیکارکردی برنامه نریختی هنوز ؟

سلام عزیزم حالت خوبه شوهرت خوبه چند روزه درد دارم شبا نمیتونم بخوابم و تو استرس زایمان زودرس میگذرون ...

قربونت شکر عشقم... وای چرا خب دکترت ینی نگفته بستری شی؟ حداقل واسه دردت یه مسکنی چیزی...نمیشه ک دور از جون زجرکش شی ک تا موعدت...دختر چقد بارداریت سخته تو... امتحانا فدای سرت بفکرش نرو تو الان وضعیتت طوری نیس ک بخای بخودتم استرس بدی مدام ... ایشالا بعد بچه جبرانشون میکنی انقد ب خودت فشار نیار ...ولی این بچت یه بازیگوشی میشه ها از الان داره حساب کار دستت میده 😂 ن ما ک فعلا خورد خورد جمع و جور کردیم تا ماه بعد برج 11... نهههه واسه سالگرد هیچ ایده ای ندارم تازه روز مرد ام نزدیکه جوراب بهش میدم جوراباش قدیمی شده دیگ ب گمونم خوشحال میشه😆

قربونت شکر عشقم... وای چرا خب دکترت ینی نگفته بستری شی؟ حداقل واسه دردت یه مسکنی چیزی...نمیشه ک دور ...

نه به دکترم گفتم شیاف و قرص داده میگه بچه خیلی پایینه  باید تحمل کنی چاره نیست الان 30هفتمه  5هفته دیگه بگذره حداقل خطر رفع میشه روزهارو میشمرم خیییییلی سخت و‌دیر میگذره 

جوراب ک گناه داره 

از اون ماگ ها ک روشون نوشته لیوان ممد و لیوان زن ممد هم دوتاشو بگیری قشنگه یا جوراب هایی ک روشون نوشتن جوراب ممد  یه چیزای فانتزی اینستا دیدم قشنگ بودن حوصلت کشید بگرد یه همچین چیزی هم بگیری خوبه یادگاری میمونه یا ماشین ریش تراش بگیر که دیگه نره آرایشگاه ریشهاشو خرابش کنن 😅🤭🤭

نه به دکترم گفتم شیاف و قرص داده میگه بچه خیلی پایینه باید تحمل کنی چاره نیست الان 30هفتمه 5هفته د ...

میگم نمیتونی مثلا اگه دیدی وضعیتت خوبه ها یذره دردت تسکین شده واسه چن روز برید شمالی باغی جایی با شوهرت ک روحیت عوض شه و سخت نگذره بت؟ میدونم چی میگی خصوصا ک تنهام هستی خونه ...خاهرشوهرت نیومد پیشتون بمونه؟ تو یکی از تاپیکا گفته بودی ظاهرا ک میخاد بیاد پیشتون، اگ بیاد بهتره همدم داری دیگ کمک دستتم هست..

یدونه جوراب ست میخرم از سرشم زیادیه حالا شاید رکابی گرفتم عضله هاشو تو خونه ببینم لذت ببرم🤣 هه دوتا ریش تراش داره تو خونه یکی شارژی یکی برقی  میگم خو خودت بگیر میگه ن برم ارایشگا مدل بزنم بهش میره برمیگرده یبار موهاشو خروسی میکنن یبار سه تیغش میکنن یبار موهاشو کاسه ای میزنن یه مو داره و یه ریش  مونده رو دستش نمیدونه چیکارشون کنه میخاد هم مذهبی باشن هم پسرونه ک تهش یه تپه میرینن به جفتش،از وقتی ریششو از ته زدن براش اسمشو تو خونه گزاشتم ماچ کردنی هی میگم کفرش درمیاد😂 ... یسوال مرضیه ، میگم تو صورتتو با چی شیو میکنی ؟ من وکس میکنم کرکارو همه نمیگیره بند ام حساسیت دارم