2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال متوالی معتادش بودم از سال ۹۵ تا ۹۸ بعدش پاکش کردم😑

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چجوری تقلب میکردن؟توی لیگ ستاره با مدت خیلی کم تمامشو درست میزدن،تیم بودن؟

من که نمیدونم چطوری تقلب میکنن خیلیم دنبالش گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ایتی که میگی درسته اما چطوری نمیدونم

لباب اهم ولی لب گشودن مشکل

هس هنوز ولی کمتر شده

اوه پس احتمالا اون ماژول و افزونه رو نتونسته حریفش بشه تیم کوییز...

یک ماژول بود منم پیداش کرده بودم تا مدت ها میتونستی ازش استفاده کنی و دیر تیم کوییز میفهمیدن و اکانتتو شناسایی میکردن...

وقتیم شناسایی میکردن اکانتو بن نمیکردن فقط اون ورژنی که طرف باهاش کوییز میومدو میبستن و یک ورژن جدید میساختن...

من تقریبا تا لول 25 با این ماژول و افزونه رفته بودم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

چجوری تقلب میکردن؟توی لیگ ستاره با مدت خیلی کم تمامشو درست میزدن،تیم بودن؟

بله همیشه متوجه میشدم...

توی لیگ ستاره که خیلی دست هست خیالتون راحت....

یک ماژول بود که گزینه های درست رو کلا نشون میداد و یا نشون میداد اکثریت کدوم گزینه رو زدن میتونستید گزینه درست رو بفهمید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁