2777
2789

بچه ها منو همسر بعد از مدتها قرار بود بریم سفر 

خانواده همسرم این مدلی هستن ک هرجا بری اگ نگی ناراحت میشن 

دیروز اومدم برای اطلاع دادن پیش مادر همسرم بودم بهشون گفتم داریم میریم سفر

شما هم تشریف بیارید تعاررررررف کردمممم 

مادر شوهرمم ن گذاشت ن برداشت همون دفعه اول تعارف ، گفت بزار ببینیم پدرجون چی میگه بعدش ماهم میایم باهاتون!!!

واقعا تو مغز بعضیا چی میگذره!

اعصاب نمونده برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه همینه هیچوقت تعرف نمیکنمتعارف خیلی چرته

بابا همسرم مجبورم میکنه 

هربارم اینکارو میکنیم اونا هم تشریف میخوان بیارن

یه بار دقیقا راه افتادیم بریم سفر تا لحظه رفتن نگفتیم بهشون 

تو راه رفتن به سفر رفتیم پیششون گفتیم مادداریم میریم 

به تعارف شما هم تشریف بیارید 

مادرهمسرم میگفت فردا صبح برید ک منم بیام ماهم گفتیم همین الان داریم میریم 

مادرهمسرمم قههههر کرده بود ک چراااااا زودتر نگفتی منم بیام و ...

من چی بگم 

زنداییم همیشه خونه مادرمه 

داشتم میگفتم مامان ما هفته بعد میریم اردبیل 

زنداییم گفت کی میرید ماهم بیایم 

فکر کن 

نه تعارفی نه حرفی 

بعد تا حالا منو شوهرم رو نه دعوت کرده نه هیچی 

میخواد بیاد خونه مادرشوهر من !!!

عقل ندارن بعضیها 

بار اولشم نیستا 

چندین بار 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

وای اشتباه کردی گفتی وااااییی الان پا میشه میاد چرا اینجوریه اه باید میگفت نه

واقعا یه شعور معذرت 😭 خیلی حالم بدههههه

اصلا راحت نیستم

واسه شیر دادن به بچه و راحت بگیرم بخوابم و ...

باید داخل یه اتاق باشیم 

واقعا متاسفم 

همین یک هفته پیش هم کربلا بودا 

عاخه سفر رفتی دیگه باززززززممممم؟

عزیزم مادر شوهر منم اصلا مراعات حال زن و مرد جوان رو نداره اگه تعارفش کنی ساکش کنار در هست

یه بار باهاش رفتم سفر رسما زهر مارم کرد خودشم. عین خیالش نبود

منم دیگه با شوهرم جدی برخورد کردیم هروقت میریم سفر حتی وقتی هم که ب گشتیم میگه چرا منو نبردین اما منو شوهرم دیگه به حرفاش اهمیت نمیدیم

قرار نیست از همه چیز که خبر داشته باشن اگه هم گفتی نمیخاس بگی شمام بیاید الانم اگه میتونی بپیچون بگو ...

بابا همسرم میگه اینجور بگو وقتی خودشم هست نمیتونم جلوش یه جور دیگه حرف بزنم ک 

میگ من مادرمو میشناسم اگ تعارفش نزنیم خیلی ناراحت میشه

واقعا راست هم میگه 

ولی من متوجه شدم مادرشوهر من کلا از هرچی ناراحت میشه اه

و کلا میخواد هرجا ما هستیم باشه 

باور کن ازون عروسا هم نیستم که ناراحت بشم از خیلی چیزا مثلا شوهرم همه کاراشونو میکنه میگم وظیفشه به هرحال پسرشونه اما اونا هم یکم شعور داشته باشن بزارن یه دودیقه تنها باشیم اه

الان زنگ بزن بگو کنسله حال یکیتون خوب نیست ب همین راحتی

نمیشه دلیل سفرمون کاریه 

اصلا نمیشه دروغ بگیم 

از طرفی همیشه اخر هفته ها میریم منزلشون 

این اخر هفته نریم تابلوعه کجاییم دیگه

واقعا چرا اگه خودتون دوست ندارین اطلاع رسانی میکنین برین بعد بگین آخه به اونا چه مربوط شما چی میخورین چی میپوشین کجا میرین ..الان تقصیر خودته تقصیر گردن مادر شوهرت ننداز ..نمیدونم چرا بعضیاتون عادت کردین هرکار میخواین بکنین باید جار بزنین 😐

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌