2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ازدل درد بیدار شدمالان معذرت میخوتم اسهال و تهوع و دلپیچه دارم

شاید مسموم شدی چای نعنا درست کن. تا صبح خوب نشدی یرو کلینیک سرم بزن. من بااین درد بیداز شدم توش قلب و درد شدید دل دستشویی رفتم بهتر شدم ولی الان اصلا خوابم نمیزه 

😎💚🐬
دل درد حالت تهوع بیرون رویتازه شروع شده😪

اسهالی؟

منم شدید شکمم صدا میدع و اسهالم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
ارهمبگن ویروسهفقط میترسم بچه هامم بگیرن

وای تف

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چندروزه این طوری؟ دکاررفتی?

چن روزی هس نه 

دیروز قرص اسهال خوردم اما فرق نکرد زیاد

سلام، ببخشید من دنبال جواب سوالم بودم متوجه شدم شما دانشجوی پزشکی هستین و قبلاً کارمند بودین ، یه سوال داشتم، من الان کارمند رسمی هستم ، یکساله دارم میخونم و کنکور اردیبهشتم تراز خوبی داشتم و نهاییها هم خوب دادم، اگر من داروسازی قبول شم باید استعفا بدم؟ 

شما چکار کردین؟

شرایط کاری من طوریه میتونم پاره وقت کار کنم چون رسمی هستم ، از لحاظ قانونی خبر دارین امکان پذیره یا نه؟ اینکه من بعد قبولی باید استعفا بدم حتما یا میتونم پاره وقت کار کنم و درسم رو هم بخونم

ممنون میشم اگه جوابمو بدین

سلام، ببخشید من دنبال جواب سوالم بودم متوجه شدم شما دانشجوی پزشکی هستین و قبلاً کارمند بودین ، یه سو ...

سلام وقت شما هم بخیر 

من دیر  پیامتون رو دیدم 

الان بهتون میگم 

همه چیز بستگی داره بتونی مدیریت کنی که هم کلاس های دانشگاه رو بری و هم بتونی سر کار بری 

اگه محل کارت باهات راه میان که جا به جا بکنی یا مثلا بتونی به جای روز شیفت شب بدی و اینا میشه 

حتما حتما تلاشت رو بکن همون شهری ک کار میکنی دانشگاه قبول بشی یا حداقل خیلی نزدیک باشی