2777
2789

بنده خدا خیلی متواضعانه جواب داده که😁😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اصلا نگفت نه این چه حرفیه انسان از هوش مصنوعی برتره یا چنین چیزی 🙄چند وقت دیگه همینا میان میگن ...

خود‌شو قاطی آدم حساب کرده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آخه اصلا نگفت نه این چه حرفیه انسان از هوش مصنوعی برتره یا چنین چیزی 🙄چند وقت دیگه همینا میان میگن ...

تو باید ازش همین رو میپرسیدی میگفتی هوش مصنوعی برتره یا انسان چون این هوش مصنوعیه هوش واقعی نیس که بتونه منظورت رو از تو یه جمله بکشه بیرون که بعدم این فقط سرچ میکنه بهترین جواب سوالت رو در میاره میذاره جلوت در واقع اصلا هوش نیس فقط سرچ گوگله به نظر من هوشی وجود نداره درش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آخه سوال ازش زیاد پرسیدم تا حالا همه رو جواب داده ، سوال های محاسباتی بودنمنم بودم به خودم مغرور میش ...

همون زیاد تو ادما حسابش کردی🤣🤣🤣 چطوری استفاده کنم ازش

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

آخه سوال ازش زیاد پرسیدم تا حالا همه رو جواب داده ، سوال های محاسباتی بودنمنم بودم به خودم مغرور میش ...

اون شخصی که رباط رو ساخته .پیام هاتون رو می‌تونه بخونه .و حتی می‌تونه جواب بده .احتمالا اون پیام آخری خود شخص نوشته نه رباط

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
تو باید ازش همین رو میپرسیدی میگفتی هوش مصنوعی برتره یا انسان چون این هوش مصنوعیه هوش واقعی نیس که ب ...

الگوریتمه ، ما هم طبق الگوریتم ها رفتار میکنیم منتها واسه ما فعلا پیچیده تره ، از نظر فیزیکی هم پایه های سازنده بیشتری داریم

اتفاقا یه سری جا ها دیدم رفتار بعدی من رو پیشبینی میکرد