2777
2789

صبح میشه این شب

باز میشه این در

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا همه شرایط سختی دارند ..ازشما چطوره مگه عزیز جان

آره درست میگی عزیزم 

از همه چیز ناراحتم از اینکه بارونا شروع شدن و ما خونمون پر ترکه و خونه نشست کرده و سایبون خونه کاملا زنگ زده و خورده شده ست  و فقط واسه اینکه جلو آفتاب بگیره خوبه کاش بارون نزنه 

یا الان داشتم فکر میکردم میتونیم تا دوسه ماه دیگه کولر برا گرمای ۵۰درجه تهیه کنیم یا نه حساب کتاب کردم دیدم عمرااااا نمیشه 

شوهرمم کارش سنگینه و درآمدش کم بیچاره شرمنده با دوتا بچه.....

خلاصه که درعجبم‌ چطور در طی روز میخندم 

آره درست میگی عزیزم از همه چیز ناراحتم از اینکه بارونا شروع شدن و ما خونمون پر ترکه و خونه نشست کرده ...

90درصد مشکلات مالی هستند خدا کنه سلامتی باشه بقیه اش کم زیاد جور میشه اما با گذر زمان

کدوم استان هستید که بارون داره میاد .دلم واسه بارون تنگ شده نگو تورو خدا بارون نیاد

خوزستان 

ای خواهر خونه زندگیمو ببینی میگی نیاد 

البته منم دوس ندارم ناشکری کنم ولی چه کنم خدا به همه کمک کنه