2777
2789
خوزستان ای خواهر خونه زندگیمو ببینی میگی نیاد البته منم دوس ندارم ناشکری کنم ولی چه کنم خدا به همه ک ...

عزیزم من کرمانم خوش بحالت بارون که بارید واسه ماهم دعا کن خیلی تشنه بارونیم ..نیست حالا ما کاخ نیاوران خونه مونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوزستان ای خواهر خونه زندگیمو ببینی میگی نیاد البته منم دوس ندارم ناشکری کنم ولی چه کنم خدا به همه ک ...

بخدا ماهم مشکل داریم ولی هیچ غنی به اندازه از دست دادن عزیز نیست اخ خدا دشمنم داغ تبینه

منم حالم خوب نیست کاش مشکل مالی بود ولییی بیوم مشخصه اخ خدااا حکتتو شکر

عزیزم آره هرکی درگیر یه مشکلیه خدا هیچکسیو با داغ عزیز و بیماری وآبرو امتحان نکنه ولی بی پولی هم بددردیه ذره ذره آبت میکنه خدا به همه کمک کنه

عزیزم آره هرکی درگیر یه مشکلیه خدا هیچکسیو با داغ عزیز و بیماری وآبرو امتحان نکنه ولی بی پولی هم بدد ...

اره قبول دارم بی پولی نامیدی میاره اما باید تلاش کرد مثل فیلم اوشین یادتونه از کلفتی خانه مردم رسید به مدیر فروشگاههای تاناکورا

آره درست میگی عزیزم از همه چیز ناراحتم از اینکه بارونا شروع شدن و ما خونمون پر ترکه و خونه نشست کرده ...

سلام. کجا هستین که دمای هوا پنجاه درجه میشه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
برسه به تهش از بابت بچهام که راحت شدم بعد مرگ برسه

چرا؟ دعا کنین زودتر امام زمان ظهور کنن با ظهور دنیا بهشت میشه. تازه زندگی واقعی شروع میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.