2777
2789

ببخشید پشت هم تاپیک‌زدم. از همه اون خانمهایی که همیشه برای پسرم دعا کردند و همدردی کردند کمال تشکر را دارم حتی کسانی هم که درک نکردن و زخم زبان زدند الهی زجر عزیز نبینن.

میخواستم بگم پسرم چقدر مهربان بود. از وقتی که فوت کرده هر روز رفتم سر مزارش. اطرافیان هم دقیقا مثل این خانمهایی که درک ندارند اینجا بهم گفتند هر روز نرو خوب نیست فلان و بیسار. خیلی دلم سوخت از این حرفشون تا اینکه شب خواب دیدم رفتم سر مزار پسرم و یه آقایی مسئول اونجا بودند اومدند منو بیرون کردند که برو چقدر میای اینجا. بعددیدم پسرم اومد با حالت عصبانی داد زد که دستتون درد نکنه به مامان میگید نیاد همینطور که داشت داد میزد اون آقا انگار پرت شد اونور. بعد گفت مامان من باید همش پیش من باشه بعد دست منو گرفت برد سر خاکش😭

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم واقعی بود من همه خواب هام واقعی میشن

بمیرم واسه دلت عزیزم خوب میفهمم دل داغدار چجوریه😔منم مادرمو از دست دادم 

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

سلام مادر عزیز. 

مهدیس خانم

یه صحبت کوچیکی داشتم باهاتون.

من بعد این تاپیکتون، خیلیییی ناراحت شدم و تاپیک قبلی ها رو رفتم خوندم

واقعا حالم بد شد و اشکم داشت میومد

تا رسیدم به خوابتون در مورد امام زمان، که برای پسرتون دعا کردن، و خوابتون درمورد امام حسین، که بهتون گفتن به آقامهدی جانتون دل نبندین، که باید بیاد پیش خودشون.

یکسال پیش باید برمیگشتن ولی بخاطر شما، مادر آقا مهدی تا الان صبر کرده بودند

یادته؟

یادته یکی دیگه از تاپیکات گفته بودی دکترا میگن خیلی وضع پسرتون بده و یکسال پیش باید میرفتن اون دنیا و عجیبه که هنوز هستن و بدنشون مقاومت کرده؟؟؟ دیدی خوابت درست بود و امام حسین جان بخاطر دل شما، یکسال پسرتو حفظ کردن؟ مگه امام حسین قربونش برم بهتون نگفته بودن دل نبندین باید بیاد پیش ما؟ نگاه کنین گفتن بیاد پیش خودشون. یعنی پسرتون پیش جدشون امام حسین رفته. غصت چیه ماااادر؟

میدونم دلتنگی میدونم غمشو داری میدونم زجرشو دیدی، میدونم غم همه اینا بزرگه

ولی عزیز دل، دنیا مگه محل گذر نبود که بریم آخرت و کارنامه اعمالمونو دستمون بدن و تعیین تکلیف شیم؟

پسر شما گذر کرد رفت اونجا پیش جدش امام حسین‌.

مگه خواب ندیدین خادم افتخاری امام رضا شدین؟ من فکرم اینه که خدمت افتخاری پسرتون که عزیز اهل بیت بودن قسمتتون شد. پسرتون که امام حسین گفت میخواد بیارتش پیش خودشون. امام زمانمون برا پسرتون دعا کرده. مگه دعا فقط در شفا بود؟ مهدیس خانم عزیز، اگه پسرتون شفا میگرفت ولی عاقبتش مثل الان که در محضر سیدالشهدا هست نمیبود، و همچین عاقبت بخیری قسمتش نمیشد رو شما راضی بودی؟

من بعد تاپیک امام حسین شما، دلم شکست، اومدم وضو گرفتم منم حاجتمو از امام حسین بخوام

یک رکعت نماز شب خوندم. اول برای امام زمان بعدش برای شما دعا کردم بعدش حاجتای دیگه رو گفتم

الانم سر سجاده نشستم

شما که اینقدر عزیز اهل بیتی که بخاطر شما یکسال به عمر سیدتون اضافه شد، میشه برا من دعا کنین حاجتروا شم؟

میشه از آقا مهدیتون بخواین دعام کنن؟

تو رو خدا

من الان میخوام بعد نوشتم برای شما ۱۰۰ تا صلوات نذر پسرتون کنم و حاجتمو ازشون بخوام. شمام تو رو خدا بهشون بگین از خدا حاجتمو برام بخواد. مادرشون هستین و جایگاهتون باارزشه. خادم افتخاری امام رضا هم هستید

الهی دلتون آروم بگیره عزیزم

خدا صبر زیاد بهت بده

التماس دعای فرج و التماس دعا برای حاجتم دارم🙏🙏🙏

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

سلام مادر عزیز. مهدیس خانمیه صحبت کوچیکی داشتم باهاتون.من بعد این تاپیکتون، خیلیییی ناراحت شدم و تاپ ...

سلام خواهر عزیزم بله همه اینها رو یادم هست ممنون که وقت گذاشتید و خوندید. من میدونم پسرم جاش خیلی خوبه فقط دلم واسش تنگ میشه و میدونم که شفاش در رفتن بوده تسلیم فرمان خدا هستم. اگر لایق باشم واستون دعا میکنم. مطمعنم هر نذری واسه پسرم بکنید حاجتتون را اگر صلاح خدا باشد میدهد

سلام خواهر عزیزم بله همه اینها رو یادم هست ممنون که وقت گذاشتید و خوندید. من میدونم پسرم جاش خیلی خو ...

مرسی مادر عزیز

ممنونم

من نذر کردم و ۱۰۰ تا صلوات رو خوندم

تو رو خدا

خواهش میکنم

هر وقت با پسربزرگتون صحبت میکنین یا سرمزارشون میرین حاجت رواییمو بهشون بگین از امام حسین و حضرت زهرا بخوان

از خدا بخوان

تو رو خدا دعام کن

شما که اینقدر عزیز خدایین و اینقدر برای امام حسین محترمین

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

مرسی مادر عزیزممنونممن نذر کردم و ۱۰۰ تا صلوات رو خوندمتو رو خداخواهش میکنمهر وقت با پسربزرگتون صحبت ...

نه بابا من آدم نیستم اینطوری نگو من هیچ کی نیستم ولی چشم پیامتون را میرسونم

حالم خیلی بد شد خوندم تاپیکهارو البته همشونو نخوندم چون حالم خوب نیست دلم گرفته از دیدن این خبر بد . ...

ببخشید خواهر واسم دعام کن

این روزها این جمله خیلی ترند شده وقتی جنازه از شما نباشه حلوا شیرینه.

درد تو رو فقط کسی میفهمه ک با  وجودش لمسش کرده باشه منم خیلی دلم میخواد همه‌اش برم پیش خواهرم ولی خب بدیش اینه وقتی هم میرم اروم نمیشم 

باید التماس کنم بیاد ب خوابم😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

منم داغ برادر دیدم تازست

جاش بیوفته همین الانم پا میشم میرم پیشش🖤تو این چند ماه هیچوقت نیومده به خوابم نمیادم دلم خیلی براش تنگ شده

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

داغ سخت. منم بردار جوان 22 سالم پر پر شد  چشمام از بس گزیه کردم دار کور میشه  نمیدونم این زندگی جرا جز سختی برا من نداشت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......