سلام مادر عزیز.
مهدیس خانم
یه صحبت کوچیکی داشتم باهاتون.
من بعد این تاپیکتون، خیلیییی ناراحت شدم و تاپیک قبلی ها رو رفتم خوندم
واقعا حالم بد شد و اشکم داشت میومد
تا رسیدم به خوابتون در مورد امام زمان، که برای پسرتون دعا کردن، و خوابتون درمورد امام حسین، که بهتون گفتن به آقامهدی جانتون دل نبندین، که باید بیاد پیش خودشون.
یکسال پیش باید برمیگشتن ولی بخاطر شما، مادر آقا مهدی تا الان صبر کرده بودند
یادته؟
یادته یکی دیگه از تاپیکات گفته بودی دکترا میگن خیلی وضع پسرتون بده و یکسال پیش باید میرفتن اون دنیا و عجیبه که هنوز هستن و بدنشون مقاومت کرده؟؟؟ دیدی خوابت درست بود و امام حسین جان بخاطر دل شما، یکسال پسرتو حفظ کردن؟ مگه امام حسین قربونش برم بهتون نگفته بودن دل نبندین باید بیاد پیش ما؟ نگاه کنین گفتن بیاد پیش خودشون. یعنی پسرتون پیش جدشون امام حسین رفته. غصت چیه ماااادر؟
میدونم دلتنگی میدونم غمشو داری میدونم زجرشو دیدی، میدونم غم همه اینا بزرگه
ولی عزیز دل، دنیا مگه محل گذر نبود که بریم آخرت و کارنامه اعمالمونو دستمون بدن و تعیین تکلیف شیم؟
پسر شما گذر کرد رفت اونجا پیش جدش امام حسین.
مگه خواب ندیدین خادم افتخاری امام رضا شدین؟ من فکرم اینه که خدمت افتخاری پسرتون که عزیز اهل بیت بودن قسمتتون شد. پسرتون که امام حسین گفت میخواد بیارتش پیش خودشون. امام زمانمون برا پسرتون دعا کرده. مگه دعا فقط در شفا بود؟ مهدیس خانم عزیز، اگه پسرتون شفا میگرفت ولی عاقبتش مثل الان که در محضر سیدالشهدا هست نمیبود، و همچین عاقبت بخیری قسمتش نمیشد رو شما راضی بودی؟
من بعد تاپیک امام حسین شما، دلم شکست، اومدم وضو گرفتم منم حاجتمو از امام حسین بخوام
یک رکعت نماز شب خوندم. اول برای امام زمان بعدش برای شما دعا کردم بعدش حاجتای دیگه رو گفتم
الانم سر سجاده نشستم
شما که اینقدر عزیز اهل بیتی که بخاطر شما یکسال به عمر سیدتون اضافه شد، میشه برا من دعا کنین حاجتروا شم؟
میشه از آقا مهدیتون بخواین دعام کنن؟
تو رو خدا
من الان میخوام بعد نوشتم برای شما ۱۰۰ تا صلوات نذر پسرتون کنم و حاجتمو ازشون بخوام. شمام تو رو خدا بهشون بگین از خدا حاجتمو برام بخواد. مادرشون هستین و جایگاهتون باارزشه. خادم افتخاری امام رضا هم هستید
الهی دلتون آروم بگیره عزیزم
خدا صبر زیاد بهت بده
التماس دعای فرج و التماس دعا برای حاجتم دارم🙏🙏🙏