2777
2789
عنوان

اگنوگل یا ویتاگنوس

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 53 پست
ممنون  منم منتظر دومی هستم ان شاء الله هردومون زود باردار میشیم البته من بعد عید باید اقدام کن ...

انشالله که هرچی زودتر مشکلتون برطرف بشه و مامان بشین 

گاه زخمهایی که به‌پا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعد از دوماه باردار شدم 

همین که یه بچه داری و راحت بچه دار شدی یعنی دوباره هم میشی به نظرم استرس داری 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
انشالله که هرچی زودتر مشکلتون برطرف بشه و مامان بشین 

ان شاء الله و توکل بر خدا 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

پس اگه دوست داشتی بیا همون تاپیک که روشمون همین قرصه ببینیم خدا برامون چی میخواد 

همین که یه بچه داری و راحت بچه دار شدی یعنی دوباره هم میشی به نظرم استرس داری 

نمیدونم شاید ولی دو سال هم کم نیس،اوایل که فک میکردم بارداری خیلی راحته و هرزمان بخوام میتونم باردار بشم وقتی دیدم نشد خیلی ناراحت شدم و هربار کلی استرس داشتم که ببینم این بار شده یا نه ولی این اواخر دیگه خیلی بهش فکر نمیکنم و سعی میکنم استرس نداشته باشم 

ممنون  منم منتظر دومی هستم ان شاء الله هردومون زود باردار میشیم البته من بعد عید باید اقدام کن ...

پرولاکتینت چقدربالاس؟دوره درمانیش معمولاچندماه؟

برامن 10تابیشتربودنه غددنه زنان داروندادن گفتن اینمقدارتاثیری توباروری نداره نمیدونم حالاواقعادرسته یانه اخه خیلیادوتابالاتربودن داروگرفتن

وخدایی که بشدت کافیست
پس اگه دوست داشتی بیا همون تاپیک که روشمون همین قرصه ببینیم خدا برامون چی میخواد 

انشالله که خدای خوبمون بهترینها رو برامون رقم میزنه

پرولاکتینت چقدربالاس؟دوره درمانیش معمولاچندماه؟ برامن 10تابیشتربودنه غددنه زنان داروندادن گفتن اینم ...

من از سینه م شیر میاد 

من از سینه م شیر میاد  

من دوران مجردی ازسینم شیرمیومدهرگزم دادویی واسش نگرفتم بدکترم نشون داده بودم ولی چیزی نداد

راحتم باردارشدم 

دومی روکه رفتم افدام کنم چکاپ قبل بارداری دادم  هزارتامشکل دراومدازتوش

وخدایی که بشدت کافیست
پرولاکتینت چقدربالاس؟دوره درمانیش معمولاچندماه؟ برامن 10تابیشتربودنه غددنه زنان داروندادن گفتن اینم ...

چند ساله درگیرشم مدام بالا پایین میره الان طبق رنج آزمایشگاه باید نهایت 26 میبود برای من 180 بود 

اگر از سینه ت شیر نمیاد 

پریودت منظمه 

با 10 تا مشکلی نداره ولی بهتره یک ماه دیگه هم آزمایش بدی

من دوران مجردی ازسینم شیرمیومدهرگزم دادویی واسش نگرفتم بدکترم نشون داده بودم ولی چیزی نداد راحتم با ...

غیر از پرولاکتین چه مشکلی داری؟

چند ساله درگیرشم مدام بالا پایین میره الان طبق رنج آزمایشگاه باید نهایت 26 میبود برای من 180 بود&nbs ...

مرسی ازتوضیحت نه ترشح ازسینه ندارم 

فیبروکیستیک هستم نمیدونم تاثیری دره یانه

پریودام منظم هست ولی تنبلی گرفتم تازگی فقط حجم پریم کمشده از7روزرسیده به 3روز

راستش ازمایشگاه بازپریدم گفت تاوقتی دیرمیخوابی جواب ازمایشت اشتباه درمیادمنم چندین ساله 3خوابم میبره هیچ راهیم نداره زودتربخوابم کلاادم استرسی هستم براهمون تکرارنکردم ازمایشمو

وخدایی که بشدت کافیست
غیر از پرولاکتین چه مشکلی داری؟

تنبلی گرفتم که نداشتم 

توتیروییدکیستهای کلوییددراومده که قبلانبود

فیبروکیستیک هست هردوسینم 

ویتامین دی کمه 

شوهرمم fshیکم پایین بود

32سالمه 

البته براتنیلی ارهمونرورکه فهمیدم پیاده روی میکنم یکساعت 

مکمل هم خوردم تواینمدت مثلeوزینک وسلنیوم وفولیک اسید

وخدایی که بشدت کافیست