2777
2789
عنوان

اگنوگل یا ویتاگنوس

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 53 پست

استرس داری؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
منم  قرصشو خریدم ماه قبل خوردم,با رازیانه و بو مادران.... خیلی امیدوار بودم نتیجه بگیرم,ک ن ...

مرسی از اطلاعاتی ک بهم داذی ...آرزو میکنم همین ماه به ارزوت برسی و مامان بشی

گاه زخمهایی که به‌پا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت سالمه؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
برای تنبلی خوبه پریودت کامل منظم میشه  رازیانه و عسل و سیاهدونه هم بخوری مشکلی نیست

طریقه مصرف سیاهدانه و‌عسل و یا رازیانه رو میدونید ک از چه روزی باید بخورم؟؟

روش های گیاهی واسه درمان ناباروی زمان بر ,اگه سنت کنه برو پی گیاهی ,اگه سنت بالاست ریسک نکن 

اره میدونم ،من برای بارداری دوم در حال اقدامم و‌سنم نزدیک به سی هست ،میدونم دیره ولی از داروهای شیمیایی ناامید شدم میخام چند دوره هم داروهای گیاهی رو امتحان کنم شاید جواب داد

طریقه مصرف سیاهدانه و‌عسل و یا رازیانه رو میدونید ک از چه روزی باید بخورم؟؟

رازیانه رو هر روز صبح یک استکان بخور زمان پریودی نخور خونریزی رو زیاد می کنه 

سیاهدانه رو هم باید با یک لیوان عسل قاطی کنی روزی یک قاشق ازش بخوری فکر می کنم تا 40 روز 

قرص آگنوگل رو هم من از روز 5 پری می خورم تا شروع پریودی بعدی 

اگر خواستی شروع کنی و دوست داشتی بیا اون تاپیک بالا ما داریم کنار هم این دارو رو می خوریم 

اگه بگم نه الکی گفتم 

استرسم اصلا خوب نیست دیگه 

بار اول راحت باردار شدید؟

رازیانه رو هر روز صبح یک استکان بخور زمان پریودی نخور خونریزی رو زیاد می کنه  سیاهدانه رو هم ب ...

اطلاعاتت عالی بود ،فقط میتونم برات بهترینها رو ارزو کنم دوست عزیز😘

اطلاعاتت عالی بود ،فقط میتونم برات بهترینها رو ارزو کنم دوست عزیز😘

ممنون 

منم منتظر دومی هستم ان شاء الله هردومون زود باردار میشیم البته من بعد عید باید اقدام کنم چون اول باید مشکل پرولاکتینم حل بشه 

اره ازمایش داده ،سالمه

خداروشکر