2777
2789
عنوان

اگنوگل یا ویتاگنوس

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 53 پست
مرسی ازتوضیحت نه ترشح ازسینه ندارم  فیبروکیستیک هستم نمیدونم تاثیری دره یانه پریودام منظم هست ...

آره خواب منظم رو پرولاکتین تاثیر داره استرس... لباس زیر تنگ ... تحریک .... 

فیبروکیستیک رو اطلاعی ندارم 

من الان دارو برای پرولاکتین میخورم آگنوگل هم میخورم امیدوارم همه هورمونام تنظیم بشه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

ویتامین دی رو طبق نظر پزشک استفاده کن من ماهی یک عدد 5000 رو میخورم 

برای تنبلی آگنوگل خوبه و پیاده روی 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خواب منظم رو پرولاکتین تاثیر داره استرس... لباس زیر تنگ ... تحریک ....  فیبروکیستیک رو اطل ...

ان شالله که همه مشکلاتشون حل بشه مخصوصاتومسایل باروری 

استرسم شدیده دکتدم گفت علت اصلی این کیستهای ریزتوسینه وگلواسترسه 

که وافعادرسته 

وخدایی که بشدت کافیست

برای درمان کیست هم باید قندهای مصنوعی رو حذف کنی 

یکی از بچه ها هم می گفت با همین آگنوگل هم کیست های تخمدانش از بین رفته 

ان شالله که همه مشکلاتشون حل بشه مخصوصاتومسایل باروری  استرسم شدیده دکتدم گفت علت اصلی این کیس ...

خب پس برو دنبال حل استرست 

ویتامین دی رو طبق نظر پزشک استفاده کن من ماهی یک عدد 5000 رو میخورم  برای تنبلی آگنوگل خوبه و ...

ویتامین دی رو8هفته دادبخورم 3تاخوردم بقبش تواقدام بودم نخوردم حااابمونم اینماه پری شدم بازبرم دکترببینم چی میگه 

گفتم یوفت بزنه بارداربشم خطرناک نباشه مصرفش توزمان اقدام.قرصهای منم 50هزاربود

ویتامین دی 24

ولی من سابقه دارم ندام کم میشه وفوراپادردمیگیزم توهمین حدهم

وخدایی که بشدت کافیست

ویتامین دی رو بخور کمبودش باعث مشکل تیروئید و خدایی نکرده سقط میشه 

من فعلا برم با اجازه 

ان شاء الله که هممون به راحت ترین روش باردار میشیم و مشکلات حل میشه 

من فعلا برم با اجازه  ان شاء الله که هممون به راحت ترین روش باردار میشیم و مشکلات حل میشه  ...

خواهش میکنم

عزیزم ویتامین دی رومیگن تواقدام نخوریدبراهمون گذاشتم کنار

وخدایی که بشدت کافیست